TAG dan AWARDS!

Friday, November 21, 2008


Dapat ini Awards dari Sayangibu, Ummilna and Mama Zety! Oh sungguh tak layak dan terharunya...Terima kasih banyak!Nak hadiahkan Award ini pada CT(szuraimah) dan Capt
Dan aku terima ini TAG daripada Capt
1) bekas kekasih saya adalah
xxx
2) saya sedang mendengar bunyi
Bunyi air-con
3) mungkin saya patut
berehat di rumah kerana hubby saya sedang bercuti menghabiskan AL
4) saya suka belajar
masak..
5) sahabat baik saya ialah
suma rakan2 blogger saya
6) saya tak paham
orang yang jeles ngan saya tak tentu pasal
7) saya kehilangan my
xxx
8) ramai yg berkata aku
tak hirau orang-->memang pon sbb aku sibuk ngan kerja aku sendiri..
9) makna nama saya ialah
telinga (mimi).. dlm japanese..hahaha..betul tak Kak Fid??
10) cinta tu adalah
kurniaan Ilahi yang tak ternilai dan tiada tolok gantinya
11) di suatu tempat
xxx
12) saya akan cuba
xxx
13) makna SELAMANYA
ialah forever?? hahahaha (tiru jawapan CAPT)
14) henpon saya...
Sony Ericsson Cyber Shot
15) saya paling meluat bila
tengok perempuan tergedik2 ngan hubby saya
16) bila saya bangun dr tidur
tgk Syaura, Sufia n hubby
17) party adalah tmpt
org berkompol.. mkn dan minum.. tupperware besday open hse.. semua layannnn (tiru jawapan Capt)
18) haiwan yg paling cute
kucing
19)Peringkat umo yg paling menyeronokkn
thn 2000-2003 (tinggal di luar negara, sedang asyik dilamun cinta dan hidup penuh cabaran)
20) hari ini saya rasa sgt tension
sebab macam post saya YANG INI
21) mlm ini saya akan
Main ngan sufira
22) saya btl2 inginkan percutian ke
Paris
23) bila tgk muka kt cermin pg tadi
apsal bintik hitam kat muka ni makin besar..janganlah tumbuh jeragat!hahaha
24) shopping kompleks
baik pegi ari weekdays.. weekend ramai org.. nyampahhh(tiru jawapan Capt)
25) makanan segera biasanya
xxx
26) ayat2 terakhir kata pd org
Terima kasih
27) nk pnjgkn tag ni?
MAMA ZETY
UMMILNA
SAYANGIBU

8 comments:

CapT said...

byk sungguh tiru jawapan CapT.. memang sah mood tidak begitu membanggakan ari nih.. hehehe

::Umi Sufira:: said...

Capt--> Amik award tu!jgn lupa ek=D

sayangibu said...

huahuahuaaa..tag yer? oklah..ari nih pon xde idea nak hapdate blog. blh gak lyn tag nihhh..tengkiu

::Umi Sufira:: said...

Sayangibu--> Makacih!

anaash said...

suka baca awk pny blog..lagi2 part bf tue..nk kawan buleh kann..hehehe

::Umi Sufira:: said...

Anash--> Alamak malunya! jomlah saya pon suka berkawan!=D hehhe..

CapT said...

mimi.. tag mu dah daku tepek di blog ku.. toce toce.. teruja aku 1st time dpt tag.. ala ala jakun giteww.. huahuahua

::Umi Sufira:: said...

Capt--> Ko cakap pasal TAG ke AWARD nih..hihi...aku dah pi jenguk dah kat blog ko tuh..title award dari Umi sufira lagik..gelemer sat nama aku!hihihi