Trima kasih semua~

Wednesday, March 4, 2009

Alhamdulillah dah beberapa kali Mimi baca komen2 yang diberikan kepada post mimi yang private tu....terima kasih banyak atas segala opinion2 n kata nasihat n perangsang pada mimi untuk buat keputusan....and tak sempat nak balas satu persatu

Sebenarnya kira taknak tayang pon kat hubby entry kat bawah tuh sebab I don't want him to know how stressful I'm about this issue...rupanya walaupon dah privatekan pon dia buleh terjah kat my blogger dashboard yang di add di favorite kat tepi nun yang dah auto log-in kan...kantoi! tapi takpelah...tulah maybe takleh nak sembunyi pape dari hubby sendiri kan...

Thanks a lot friends...Hanya Allah yang dapat membalas jasamu..

~::Dari mimi yang stress!::~

16 comments:

Nur said...

Umi Sufira,
i think beli jelah..peluang skali jer kan..ur hubby pon da bg green light..hehehe...
duduk sendiri mmg ada privacy..lgpun x jauh sgt dgn umah u skrg kan..?

wish u all the best!

::Umi Sufira:: said...

Thanks Kak Nur..sedikit sebanyak memberi semangat kat mimi untuk fight benda nih ngan my parents..Nanti mimi update our decision soon ek..yerlah promosi tuh pon sampai April aje..:)

mamaDhea said...

alemak.. tertinggal ketapi plak...

::Umi Sufira:: said...

Loh camne leh tertinggal Sha? Jalan jammed ke?kekeke..

Azure said...

haiyaaa...tertinggal lagiiii...hukhuk

Zety Zin said...

eheh. aku pon tertinggal keretapi. ehehe.

::Umi Sufira:: said...

Ait ramainya tertinggal nih!kekeke...

sayangibu said...

nasib baik ketapi ku ontime..hahahahaa

Che Lin said...

aku bukan takat tertinggal ketapi.
tiket pon tak sempat beli. haha...

de, ie kau no?
kacchae!! :D

hawani said...

hahhaha.. roza,aku ke passanger terakhir yg 'sempat' naik keretapi private ko tuh? huhu

rizza said...

looo terlepas flight leee

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

mimi... ku tak faham... dmana nak baca entry private tu?

::Umi Sufira:: said...

Sayangibu--> memang betul2 on time..trima kasih atas opinion mu itu:)

Che Nor--> ie kacchoukedo, iro2 mondai ga aru rashii...sayangnya ko terlepas entry private aku tuh..kalu tak buleh dgr nasihat ko..

Wani--> Hahaha..ko second last naik ketapi aku..kikiki..

::Umi Sufira:: said...

Rizza--> Upgarade sikit tuh..terlepas flight..kekeke..

As-->kalu ko masuk blog aku kena pakai email address ngan password tuh maknanya adalah private entry..aku hanya jemput sesiapa yang tinggalkan email address kat aku untuk open blog...kalu ko klik je trus open ini blog maknanya aku sudah sembunyikan aku punya private entry itu..ko sebenarnya telah terlepas keretapi juga..:P

YatieJay said...

Sori...kak yatie dapat invitation tu tapi takleh view sbb kena block...ofis skrg poyos laaa....nak block2 tenet ni...

Apa2 pun, thanks for inviting!

::Umi Sufira:: said...

Kak Yatie--> Oh patutlah....takpelah nanti mimi update sini je apa2 perkembangan terbaru tentang private entry tu ek:)