Manyak Susah Mau Update!

Friday, March 20, 2009

Aku kalu kat umah memang susah nak update blog...Kalu update pon....pendek2 aje entry eh...
Isk isk memang time management di rumah out..that's why aku suka all out buat entry pada hari2 bekerja iaitu Isnin hingga Khamis...

La ni lagilah adik aku dah dekat nak kahwin..manyak kerja woo...buat bunga telur, lipat Kad jemputan, tulis kad, bla bla...ala paham2 ler prepartaion eh...so lagila limited okeh...

Tapi mau jawab ini TAG dari Mummy Dasy ngan sape2 lagi yang telah TAG aku..hehehe...
Enjoy ayat di bawah!

I loved a monster in my car because the voices told me to.

9 comments:

Opie said...

kelaka tul keputusan tag tuh ek..ekekekek

Mummy Dasy said...

xtakut ke ngan monster tu...hehehe

lelosani said...

same laaa kita, kalo kat umah rasa cam sokmo takdak mase..
tp yg sadisnye kat ofis takleh sign in pun blog.. buleh bace ajer...
blog mimi ni lagi laaaa... takleh bukak langsung.. hampagas betul PISIEM!

~ As ~ said...

aku klau kat rumah..konon2 tunggu Azam tido baru update blog.. tapi... ada kerja lain pl melambak, ku lupa (pura2 lupa)..

precious innocent said...

sama la kita.. kalau kat rumah tu, kalau dpt mengarang entry pjg tu kira dah nasib baik la...

kat ofis je la tmp yg paling senang nak bblog.. huhu.. nampak sgt gue xdak keje :P

-mama emma-

::Umi Sufira:: said...

Opie, Mummy Dasy--> Layan ajelah..siapalah yang mulakan TAG ni yer!:P

K.Laila--> Itulah kalu ada masa pon baru nak ngadap si kecik dah sibuk nak duduk kat pangku...takdela nak blogging jawabnya..kaisya akak sampai hati btol..block blog mimi eh!kekeke:P

As--> Betul3x . Kerja kat umah nih belambak tak habis2 eh!

Mama Emma--> Kalu dapat karang entry panjang kompem buat masa kiddy dah tido btul tak...bukan kat ofis takde keja tuh, kita mempergunakan masa di ofis dengan baik. Ada masa terluang kita blogging...kekekeke..:)

Siti @ nurie said...

kat umah lg penat ngn byk kejekan dr kat opis...itu siti baru anak sowang tu...kene pkr pnjng kalau tetiba nak tmbh lg sowang...hik hik hik

♥Hernee Nazir♥ said...

busy btul kakak pngantin ni..hehehe

::Umi Sufira:: said...

Siti--> Ahaks takyah pikir2 panjang..kalu dah anak dua karang macam2manapun still buleh handle punya..:)

Hernee--> Ala..buat2 bz..:P