Aishiteiiru Kakkoi Hubby TAG!~

Monday, March 16, 2009

Walaupon aku masih ada hutang TAG halaman rumah dr K.Ina (asek lupa je nak amik gambar), hutang 5 things dari Mummy Dasy, and hutang 4 benda dari Azure aku jawab yg ini dulu yer...Akan kujawab sikit hari lagi:)

See my entry title!!ahak ahak ahak..kakkoi kah suami ku itu??biarlah u all suma tak tahu apa maksudnya.. kerana si dia hanya kakoi di mata aku saje!walaupon ramai juga yang tahu the meaning tapi ini sebenarnya menjawab TAG perihal suami by our lovely fren As Mrs. Noel

Rules:Here’s a chance to see how well you really know your husband/boyfriend/lover.Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do. The real challenge is to send it to your husband/boyfriend/lover to see how right you really are.

*
1. He’s sitting in front of the TV, what is on the screen?
Anything related to sport especially bola sepak tak kiralah 811 ke 812 ke even TV1 TV2 TV3 eh sumalah kalu ada bola sepak game!
*
2. You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
Thousand Island
*
3. What’s one food he doesn’t like?
-Suma dia makan kot..
*
4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
-Nasi ayam, or nasi berlaukkan masakan kampung, air bandung.
*
5. Where did he go to high school?
-SEMESTI
*
6. What size shoes does he wear?
- 6
*
7. If he was to collect anything, what would it be?
*
Duit Syiling
*
8. What is his favorite type of sandwich?
-Dia tak minat sandwich
*
9. What would this person eat every day if he could?
-Twisties...
*
10. What is his favorite cereal?
-Tak suka
*
11. What would he never wear?
-tudung ahaks!..
*
12. What is his favorite sports team?
-Manchester United (MU)
*
13. Who did he vote for?
-Ronaldho
*
14. Who is his best friend?
-Said kot for the time being..kan bang?.
*
15. What is something you do that he wishes you wouldn’t do?
-Paksa dia makan kek2 yang aku buat.
*
16. What is his heritage?
-
*
17. What is his favourite colour?
-blue
*
18. What is his habit?
-biarlah rahsia ahak ahak ahak
*
19. What is he proud of?
-His lovely wife and daugthers (ahak ini kes masuk lif tekan sendiri)
*
20. Lastly, do you think he will read this?
-Baca..aku akan paksa gak kalu dia taknak baca..hahaha...


Next, org yg aku tag ialah 'my followers', sila jawab yek!

12 comments:

SHaHaQiLiF said...

kalau tak nak buat tak leh ke...:P

mamaDhea said...

wlpon ko tak tulih nama mak, mak tetap nak buat.. ekeke.. kan mak follower merangkap comenter tetap kat blog nih.. ;)

::Umi Sufira:: said...

Kak Aja-->Kalu tak dan, tak buat pon takpe kay!:)

Sha--> Buat buat, syok juga buleh refresh balik apa hubby suka n tak suka:)

Siti @ nurie said...

siti bolh buat sbb hubby mmg cnfirm tk baca blog ini...he he he

::Umi Sufira:: said...

Siti--> Bulehla buat..kalu dia baca lagi bagus..buleh check betul ke tak betul jawapan siti tuh..ekekeke..

♥Hernee Nazir♥ said...

wahhh..confirm buat w'pun lmbt..hehehe

::Umi Sufira:: said...

Hernee--> Seronok wat TAG nih!:)

~ As ~ said...

mimi..smpai ke Jepun aku tnya makna kakkoi tu ... hahaha... nsb baik ada abg ipar aku kat sana..

lelosani said...

akan dibuat... suke mende2 camni... hohoho

::Umi Sufira:: said...

As--> Sungguh bersemangat waja ko yek!! aku nak test nih..apa maknanya??jawab sila..

K.Laila--> Ok sila buat:)

yOrTs said...

pasal makanan yg tak digemari tu dgn size kasut salah.
makanan tak digemari : langsat
size kasut 7. size 6 tu size masa form 5

yOrTs said...
This comment has been removed by the author.