Top Commenters Widget!

Sunday, March 15, 2009


Aku telah berjalan2 di blog Mummy Dasy and blog Hernee...

Di blog mereka sudah ada TOP COMMENTERS widget yang biasa aku tengok kat wordpress and .com web site...best jugak kalu ada widget nih kan...so cuba punya cuba wah blogspot pon buleh tau...

Nak tepek kat site anda, sila jalan2 ke SINI.

Pemenang Pertama: Sitie @ Nurie..thanks siti
Pemenang Kedua: As Mrs. Noel ..thanks As...hihihi...
Pemenang Ketiga: Mamadhea n Sayangibu...(share ek)..thanks u all..I lap U!!

walaupon tiada hadiah menarik menanti anda, terima kasih atas keikhlasan anda mengomen di blog saya yek....

BTW, ini monthly base ke ek?

14 comments:

mimielola said...

Err.. applicable to org yg guna Haloscan, tak?

.:Hernee Nazir:. said...

aikkk..namo den tak do ko??hehehe

faisyura said...

wahh hebatnyeee ade ek tukang kirekan comment... hiihih kuno betul aku ni...

ehhh aku ade kt no. 10.. masuk gak top ten yek! hahahaah

Azure said...

mimi..nie kalo ada hadiah nie lagikk best..hahaha

::Umi Sufira:: said...

Ms. Lola--> Eh ntahla...cuba try test:P

Hernee--> belum masuk dlm senarai ler..:P

Baid--> Terima kasih banyak selalu tinggalkan komen:)

Azure--> Mak oi..gitu tetiap bulan kena prepare hadiah tuh..kekeke:P

~ As ~ said...

agaknyer klau aku buat jg..mesti ko yg no.1...

::Umi Sufira:: said...

As--> Iye ke As? Cuba ko buat...mari kita lihat siapa yang kena..kekeke...

Mummy Dasy said...

wah calon top5 hahaha... klu ada hadiah mesti bg smpi top 5 br adil ni hehehe

Fara said...

Diriku tak tersenarai...kena usaha lagi ni. Klu ada hadih menarik lagi best!! Hihihih...

sayangibu said...

Nasib baik xde hadiah..kalo x kena share..haha..x sabo nk tempek kt blog ni..ku on d way p kl ni mimi,ziarah blogmu gune hp..hehehe

::Umi Sufira:: said...

Mummy Dasy--> Bukan calon top five ajer..memang dah top 5 pon..:P Thanks banyak yer mummy memeriahkan blog kita nih:P

Fara--> Alamak! Tang hadiah tuh yang tak tahan:P

Intan--> Kalu ad hadiah kenalah bagi sorang satu...BTW, safe journey to KL kay!Happy holiday:)

Siti @ nurie said...

yuhuuuuu....jadi 1st ker?...sbb rasanya siti paling lah lmbt nak buka blog...kene line clear je baru buka...he he he...thanks mimi...

::Umi Sufira:: said...

Siti--> yer yer..tahniah!kekeke...thanks banyak2 sbb rajin komen yek:)

Mikes said...

i've been wanting to look for a widget for top commentators and i can't seem to add the widegt. *sigh. can you help? here's my site: http://newsblog1st.blogspot.com