Tepek AWARD lagi~

Wednesday, March 11, 2009



Kalini aku dapat award pulak dari Azure. Makasih awak!ngee....
The rules:
*Place the award logo on your blog.
*Nominate 10 other blogs which show "Attitude and/or Gratitude"
*Link to the nominees on your blog post.
*Comment on their blog that you have nominated them.
*Share the love and link to the person who nominated you


So the Awards will go to

1) Ummilna aka Kak Ina

2) Mummy Hnh

3) Mamaliena

4) K.Yani

5) Sayangibu

P/S: Blog mereka di atas ialah antara2 blog2 terawal yang aku kenali semasa baru menceburkan diri di dunia blogger ini

6) K.Aja (shahaqilif)

7) Che Nor

8) Baid

9) Wani

10) Umi Nuha

P/S: Blogger di atas semuanya kawan2 baik aku di waktu sekolah dulu..ermm masuk sekali lah Mummy Hnh yang selalu aku selalu tiru homework statistic zaman kat U dulu..kekeke..


Thanks all!Silalah ambil award ini n spread the award..:)


7 comments:

Mummy HnH@arnie said...

Arigatou~ !!! =)

::Umi Sufira:: said...

douitashimashite:)

Ina Hashim said...

owh terharunya...tenkiu :)

umi nuha said...

wah mi..ko jd org first utk memberi award kat aku walaupun aku ni peng'update' blog yg plg malas...xkan ku hampakan dikau..akan ku amik award ni..ehehe...anyway, tenkyu

::Umi Sufira:: said...

K.Ina--> Welkam!

Wani--> Sila ambil ye walaupon ko pengupdate perlahan..kekeke..

SHaHaQiLiF said...

tq mimi...nnt akak tempek aaa..sekarang tgh kalut ngan report....tensen tul makcik tak leh nak berblogging :P

::Umi Sufira:: said...

OKOK bebeh! no hal punya:)