TAG ke 17 From Cik Yan~

Wednesday, January 14, 2009

Ahaks! Aku seronok sangat weih buat TAG nih! TAG kedua best after my workstation ler aku rasa...almaklumlah first time carik guna google images search nih! best2...

This TAG is from Cik Yan.. Thanx cik yan..

The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tagged 6 people.
I am
I really want to go to...
My favourite place...



My favourite things..(nih termasuk mak bapak skalik nih!)

My Fav Drink



My fav food







My favourite colour...(err bolehkah anda teka?!)





I live in...

I was born in...rrr..memang johor sejati!




My School/ college (kahkahkah komepm ramai taktau!)


My Fav story...(meleleh air mata tengok crita nih! nasib baik hubby outstation kalu tak mampuih kena bantai kena gelak!)

My hobby...


I wish...(tang nih ramai yang sama..hehehe..)


okeh! Aku nak TAG, MAMADHEA, SAYANGIBU, CAPT, OPIE, ZUFA, and...

10 comments:

sayangibu said...

kuikuikuiii..mcm best jek tag nih,tp x tau laa senang ke x nak buat nih, sbb cik celcom broadband nih lembab nak open images..

Yan said...

toche toche.. tp umah idamanmu lagi canggih laaa.. kekeke

Zety Zin said...

wah choc cake feveret ku jugak (aku ni semuanya feveret) kekeke

::Umi Sufira:: said...

Sayangibu--> Senang je TAG nih..lagipon image2 kat situ tak besar..cepat je siap!=D

Cik_Yan--> kah kah..bak istana tu..!

Zety--> Takpe banyak2 feveret pon apa salahnya!

Mama Adib said...

gilos besau umah
larat ke buat lawatan kesetiap ruang

::Umi Sufira:: said...

Mamaadib--> Kahkahkah..tu namanya tamak haloba!

As a.k.a Mrs NoeL Khairulniza said...

rumah besar tu payah cari barang hilang... (ni refer entry barang yg hilang tu).....hehehehe

::Umi Sufira:: said...

As--> Kahkahkah...sedangkan rumah kecik macam sekarang pon susah carik barang hilang apatah lagi besar macam tuh gamaknya yek..kakaka...

sayangibu said...

mimi...mampu save jek image2 tu.. mmg x leh upload lerrr...ku KIV kan tag nih laa gamaknya..walhal teruja btol nak buat nihhh...huhuhuuuu...nyampah C***** BB nih tawwwwwwww

::Umi Sufira:: said...

Sayangibu--> kekeke..takpelah take your time..mimi ni pon jadi SAHM cuti raya cina nanti taktaulah dapat update blog ke tak...kekeke..