Best Blogging Buddy Tag!

Tuesday, January 6, 2009


I'm waiting for my hubby..Grr..lambat lak dia keluar harini..tapi OK gak buleh tayang ini TAG sebab dah berkepuk simpan..TAG dari K.Ina , tapi diingatkan oleh Cik Arnie kita..hehe...okie seperti yang ditayangkan di atas..rules nya seperti dibawah:

The rules:
1.Pick 5 Bloggers that you consider as your best blogging buddies and deserves this award for their contribution towards the blogging community, no matter what language.
2.State the name of the author of each blog as well as a link to each one’s blogs.
(1) CAPT
(2) CT
(3) ANA
(4) MAMADHEA
(5) EALYIE
3.Each blogger (upon acceptance) of this award should do a post and show the award on their blog and put the name and link to the blog that has given her/him the award.
4.Show these rules…SIMPLE!

P/S: Sebenarnya nak letak nama ramai lagi member blogger tapi sebab aku tak larat nak buat link suma aku letak mana yang terlintas aje..My blogger friends, you are all my BEST BLOGGING BUDDY yang memeriahkan dunia blogging aku..Thank you frenzzz!!!So this TAG also special dedicated to all my blogger frenzz..=D

4 comments:

mamaDhea said...

mimi,
aku dpt jugak eh.. arnie pon ada pass kat aku jugak.. then aku pass kat ko.. eh, rupenye ko dh lama dpt.. kahkahkah.. pusing-pusing situ jugaaa ;P

::Umi Sufira:: said...

Sha--> Eh!Iyer ke?kekeke..dah member2 blogger yang sama jugak..ke situ le nampaknya..kekeke..

Ana said...

ehhh..nama ana pun ada jugak ke..rasa blog ana ntah merepek meraban jek..hehehe..anywayy thanx..rasa berbunga2 pulak sebab dapat award nie..hehehe

::Umi Sufira:: said...

Ana--> You deserve it!ehhe=D