TAG ke 16~

Monday, January 12, 2009

Diam tak diam dah 16 kali aku kena TAG! tu tak masuk yang aku ngelat skip jawab tuh!kekeke...Ini Hutang TAG terakhir (rasanya kot)..Dari Opie and Mamadhea!

The rules:
Link to your tagger and post these rules.
List 8 random facts about yourself and tag 8 people.

Tagging:
1~8: No one. Hehe..sebab ramai yang dah kena dan dah buat TAG inni..

Fakta rawak tentang saya; Ini adalah kesinambungan dari TAG 16 Fakta rawak yang telah dilangsaikan sikit hari dulu..

1. Aku sangat suka matapelajaran add maths dan physic tapi sangat sengal dan b*bal matapelajaran biologi waktu sekolah menengah dulu...rrr..aku dapat C4 masa SPM..tu pasal aku tak jadik doktor kot..hahaha...

2. Aku sangat tidak berdisiplin dalam menyimpan duit di bank..harusnya aku carik alternatif lain untuk mendisiplinkan diri..ngeee..

3. Aku mempunyai boss yang baik hati tetapi gatal...(bukan gatal dengan aku okie..)

4. Aku juga tidak disiplin dan hangat2 tahi ayam dalam pengambilan supplements..owh sungguh rugi dan membazir!

5. Aku selalu masuk kelas last masa kelas persediaan bahasa jepun dulu...(kelas kami mengikut markah test bahasa jepun)...errr dengan kata lain aku nih lembab ler part nak tangkap belajar bahasa ni kot...kihkih..nasib baik gi jepun leh hidup..

6. Aku bercinta ngan hubby aku sejak kelas persediaan bahasa jepun tuh (tahun kedua) kekeke..pergh dah dekat 9 tahun gak bercinta ghupanya yer..

7. Aku tak suka buah dragon! Buleh?kekeke..

8. Aku teringin nak pergi Paris.....bilalah nak kesampaian tuh uwaa!!

Myself

First name: R*z*m*m* (rahsia yang tak rahsia)

Name you wish you had: ??

What do people normally your name as: Mimi, along, roza

Birthday: 2 Feb 1981

Birthplace: Batu Pahat (Di rumah nenek aku, disambut oleh mak bidan)

Time of birth: Pagi seblom subuh kot

Single or taken: Taken

Zodiac sign: Aquarius

My appearance

How tall are you: 163cm

Wish you were taller:Takmo ah!karang lagi tinggi dari hubby laks!

Eye color : Walla...black jer...

Current hair color: Hitam

Short or long hair: Not to be revealed (ngee..)

Ever dye your hair a bizarre color: Pernah..pakai dye inai...tapi maleh dah nak buat..leceh!

Last time you did something dramatic with you hair: Takde ape yg dramatik...takat rebonding jerk.

Glasses or contacts: Neither

Do you wear make up: Kadang2

Paint your nails: Nope

Shy or outgoing: Depends on situation

Sexy or cute: Sexy..buleh?kekeke

Serious or fun:Both depends on situation

Flowers or chocolates: Both

Pepsi or coke: Neither

Rap or rock: Rock

Relationship or one night stand: Relationship

School or work: SAHM

Love or money: Both

Movie or music: Both

Country or city: City

Sunny or rainy days: Sunny

Friends or family: Both

Have you Ever

lied: tak penah....alamak, kire saya dah menipu la tuh... (tiru jawapan Opie:P)

Stole something: Saya teringin nak curi senduk umah orang yang ada anak lelaki..ngee...

Smoked: Nope

Hurt someone close to you: Tak..buleh?!kekeke..

Broke someone’s heart: Err..pernah kot...

Wonder what was wrong with you: Kenapa aku susah memaafkan orang yang telah membuat aku terasa hati ek...isk isk...walaupon orang itu cuba berbaik2 dengan aku, hati aku tetap terasa...Ya Allah lembutkanlah hati aku ni...tapi takpe by 2,3 years time mesti aku dah lupa..InsyaAllah...

Used chopstick: Yes

Sang in the mirror to yourself: Nope

Favourites

Flower: Rose Merah

Candy: Lolli Pop...

Song: Coba (Faizal Tahir)

Color: Rainbow colour

Movie: Ganas & Romantik

Singer: Faizal Tahir

Junk food: Twisties

Website: INI,INI , dan INI

Location: Johor

Ever cried over someone: Ever

Is there anything you wish you could change about yourself: Bersyukur dgn ape yg ade

Do you think you’re attractive: Yes..kihkihkih..

Do you play any sports: Silat, swimming, bola jaring (tapi takat back up buleh ler..)

Perghh..awatlah panjang sangat TAG nih! owh ada satu lagu award dari Mamadhea ghupenya..

P/S: Terima kasih pada yang sudi membaca...

8 comments:

Zety Zin said...

meh la datang curi senduk kat umah aku. kehkehkeh. siap jemput lagi tuh.

::Umi Sufira:: said...

Zety--> Kahkahkah..ko perasan pulak ayat penyata aku yang itu..nanti kalu senduk hilang satu carikla aku..:P

Fid said...

dik
kawan2 laki akak kata...Paris dah tak best baik takyah pi..hahha
depa kata Paris dah jadi ala2..india/pakistan dah! hahahahahaaaa
I tak tau ya sbb I tak pernah pi...tapi depa kata depa pi dan balik penuh frust hahahahaaaa

::Umi Sufira:: said...

Kak Fid--> Sungguh ke?? La tu kena lah tukar nak ke UK nih..kekeke...

madamoiselleczar said...

ihiks..tang peveret movies --->ganas&romantik tuh yg tak tahan tuh! apakah ia juga bermaksud filem romantik yg ganaszzzz??! ngeeee;p

::Umi Sufira:: said...

Madam--> Kahkahkah..boleh lah jugak tuh...yang pasti bukan cerita 'biru'..kihkihkih...

mamaDhea said...

mimi,
nk tanya ni.. ko beli ext. hard disk tu kedai mana satu.. kt tmn u tu melambak kedai komputer.. malas aku nk survey satu2 kedai..

::Umi Sufira:: said...

Sha--> APEX nama kedai tuh...aku ada bagi directory jalan dia kat post aku yang Sufira's New Photo Album dulu..nanti ko pi check kat komen situ yer!