Smiling and dancing

Thursday, January 29, 2009

Sila lihatvideo di bawah sambil menyanyikan lagu Let's Move It dalam hati..sila abaikan suara latar belakang (nenek) sekiranya kedengaran..gambar terbalik dan kabur harap maaf~




5 comments:

Shais said...

ala...comelnya.

lia said...

sungguh cute 2 anak dara org ni...

Ealyie said...

Cute! malu2 gittew..
Hmm..mmg la cute kan sbb 2-2 anak dara MI,
kalo tgk anak bujang den ni ha, silap aribulan da mcm "mangki'..hahahah..

Mummy Dasy said...

Time anak2 masih kecik2 ni ah syok amik pic or video bile dah beso nnt tjuk kat diorg pastu tgk ape reaksi diorg hehehe mst kelako

::Umi Sufira:: said...

Shais, Lia--> Thanks!!

Ealyie--> hikhik...kesian iris mama dia cakap dia gitu..boy pon cute jugak..lagi tak tahan tengok aksi baby boy..kekeke..

Mummy Dasy--? Yelah, biar depa tengok camne ghupe diaorang dan aksi2 waktu kecik tu kan..kekeke...