Psstttt..........

Friday, January 9, 2009

Terima kasih pada semua yang memberikan nasihat terhadap post aku pagi tadi...Oleh kerana komen sudah semakin panas aku telah keluarkan dari blog aku nih..betul kata Siti @ Nurie tu yer! terima kasih siti..hehe..Aku sudah mendapat gambaran sedikit sebanyak nampaknya and akan berbincang balik dengan hubby kesayanganku tentang perkara itu! Thanks all!

P/S: Buat sesiapa yang sudah ketinggalan entry itu..tiada siaran ulangan..kehkehkeh...

14 comments:

madamoiselleczar said...

Dasat sgt ke depa bincang topik ASB loan tu mimi?
saya sempat baca tgh hari td jek..tp tak sempat baca yg lebih panas punyer komen..ngeeee

Mummy HnH@arnie said...

err, dasat sgt ke mi? leh tak gedik nak tau ape isi komen yg panas tue? ekekke...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

alamak, akak terlepaslah, pasai aper yer????

Zety Zin said...

haah lah. aku pon terlepas tang panas tu. hehe.

gediks jugak nak tau apa isi komen :P

::Umi Sufira:: said...

Madam, Aru, Zety--> Err panas tak panas boleh tahan ler..bila ada some mempertahankan UT some mempertahankan ASB, ada gak kondem both..sebelum org bank bagi komen baik aku tarik keluar..kehkehkeh..(5org gak Cik Anon bagi komen)

Crazy Beatiful--> Pasal ASB loan..hehe..

lovelymummy said...

oo baca japla psl entry awalk smlm psl asb tu..tap tak baca abis..bz ngan keje..igt blk umah nk baca..sekali bile klik link,tetiba private..huhu..seb bek arini dh tak private..teruk sgt ke komen tu?huhu...dlu husbd sya plan nk wt asbloan tu gak.tap sya setuju.so now,sya simpan monthly je asb ptg dr gaji.alhamdulillah, stkt ni sya dh dpt disiplin kn diri tak usik dh asb tu..UT masuk gak tap ats nama husbd.n now ekonomi ngah gawat ni, so cm merudum sikit.tapi xpe..tu ukt long term.kot2 tak lama lagi naik balik ke..takpe sabar..tu utk future..hehe... :)

wani said...

aiks roza.. pencetus kontroversi blog mu ni....jgn sampai masuk ISA nanti.... huhuh..just kidding... aku tgk gambar2 Dee kt facebook..deskmate ko tuh..very stunning bride... mcm artis .. jelita yoou!.. ko pergi ke wedding dia?

lelosani said...

huh.. daku ketinggalannnn... hehehe..
aritu dh nk bukak.. tp entah nape blog mimi ni telah di'block' oleh admin PCM.. huhuuuh..

::Umi Sufira:: said...

Lovelymummy--> Saya jadik semangat bila tau memang ada yang berdisiplin simpan duit tetiap bulan dalam ASB tuh...daripada komen2 yang saya terima tuh jadik datang semangat nak kuatkan semangat..so for the time being malaslah nak buat loan ASB tuh..kekeke..

::Umi Sufira:: said...

Wani--> Aku tidak bercakap hal2 politik di sini..kekeke..wani aku sanggup bukak akaun facebook nak tengok dee kawin nih..ko acceptlah request aku...aku taktau mana nak carik dee nya account..okie..aku tak gi wedding dia...jauh!

Klaila--> Sampai hati PCM block blog mimi sob sob..maybe sebab ada chatbox tu kot....taklehla tengok blog mimi dari kaisya dah yek..:P

mamaDhea said...

ala, panassss ker?? aku sempat baca sikit jek nih.. tang 'panas' tu tak sempat plak.. huhu..

::Umi Sufira:: said...

Sha-->papepun tindakan ko nak stop loan tuh bagus aku rasa..=D (Ini nasihat aku dari komen yang panas itu kay!)

aFkaR'z said...

uhh rugi terlepas... pesal lak delete... boleh yang laen baca wat tauladan gak... kekekkee

::Umi Sufira:: said...

Afkar'z--> Isk kontroversi tuh! karang kena kondem lak blog nih..kekekek..