Testing Tak Menjadi

Sunday, May 31, 2009

=))

=D>

/wahaha
Ini adalah n3 testing tak menjadi...sejak membaca n3 KNV tentang emoticon yang cute mute itu, aku pon tergedik2 jugak nak cuba...malangnya tak menjadi...owh dimanakah silapnya...

Pastuh mintak lah tolong kat Cik Intan yang manis, tapi bila aku open masih tak nampak jugak itu emoticon...huwaaa apakah? mungkin 'dia' boicott aku kah? kekekeke..

Eh, btw readers lain nampakkah emoticon itu menjadi? bahawsanya aku tidak nampak dan tidak tahu mengapa jadi begini...huhu..

21 comments:

Zuhaini said...

hehe.. awat tu..?

(ni kali ke 6 saya bukak blog umi sufira.. x keluar pulak iklannya.. payah betul la.. )
*umi sufira x letak ke code di bahagian atas header dan di bawah 1st post..?

Nanak said...

wat tis?
heeee

Siti @ nurie said...

saje je ek...ke si syaura yg N3 ni..

Mummy Dasy said...

mmg kuar emoticon jek ke?

Opie said...

apekah makna di sebalik icon2 tersebut...hihihih

~ As ~ said...

ku pun bingung...

Sayang.Ibu said...

nampak laaa beb... tapi kan kalo aku bukak pakai IE, mmg x kuor... aku bukak pakai mozilla..nampak laa icon tu.. heheee.. try ko pakai mozilla firefox nih...

SHaHaQiLiF said...

tul ckp sayang ibu tu...kuar je kat mozilla....:)

Zety Zin said...

err... tak jadi la nampaknya beb

Zety Zin said...

oh sorry. dah lama sket baru la dia kuar.

::Umi Sufira:: said...

Zuhaini--> Naaanang tuh memnag selalu takde dari ada gamaknya...thanks di atas kegigihan mu itu;)

Nanak--> Testing only!:)

Siti--> Owh Syaura xtahu buat N3;P

Mummy dasy--> Dah tambah explanation:)

Opie--> Tiada makna..hanya sekadar percubaan;P

::Umi Sufira:: said...

As--> Aku pun bingung juga...sebab aku open tak keluar pon itu emoticon;P

Intan--> memang tau IE nih boikot aku..aku bukak org lain punya OK je beb!hihi...BTW thanks a lot yer for your kind help..nanti aku godeh2 lagi:)

K.Aja--> Tulah masalahnya com company nih takde mozilla..com kat umah lak tengah meragam:P

Zety--> Owh ko pun leh nampak eh..aku rasa maybe sebab com nih IE6 kot..kalu IE7 buleh nampak gamaknya:P

ar.nie said...

Mimi,
Aku nampak jerr benda tue gelak guling2. ekeke. Aku guna Mozilla.

::Umi Sufira:: said...

Aru--> Iyer ke ru? Itulah masalahnya aku tak brani nak godek2 download mozilla kat com office nih...mau kena sound ngan IT Helpdesk..ekekeke:P

salzahari said...

yer la Mimi...bukak pakai Mozilla, npmk! ehehhe

::Umi Sufira:: said...

Sal--> ye ke? haruskah kubuat percubaan men down load mozilla di sini..ahak ahak:P

mamaDhea said...

mimi,
cuba ko gi website yg KNV link kan tuh.. copy & paste script drp situ jek senang sikit..

knv said...

US,
akak pun tak nampak. dah sah2 akak pun bukan mozilla.

tak dapek den nak nulong haa!

::Umi Sufira:: said...

Sha--> Intan dah buat kan dah tu..tetap tak menjadi:P

KNV--> Wah nih dapat nama baru nih..'US'...macam United state la pulak rasa:P

huwaa...akak pon tak nampak ghupenya..bukan saya sorang la gamaknya:(

♥Hernee Nazir♥ said...

xde pn emoticon tu..

::Umi Sufira:: said...

Hernee--> hmmphh..kompem fail kalu pakai IE..hernee pakai apa?