Tayang Hadiah Part 2~

Saturday, May 16, 2009

Usah cemburu buat kesekian kalinya......

Selepas kemenangan dan n3 tayang hadiah yang ini, hari ni aku nak menayang hadiah buat kali keduanya...jeng jeng jeng...
Hadiah ini adalah hasil kemenangan menjadi visitor ke 55555 di blog Cik Yan.....Terima kasih Cik Yan..mak dah dapat hadiah dari Cik Yan..mak sukak hadiah nih!

To be frank, buku ini memang terkesan di hati aku setelah membaca entry KNV di blog lamanya YANG INI. Alhamdulillah...bagaikan pucuk di cita ulam mendatang....dengan mendapat hadiah ini...

BTW, orang yang paling happy ketika aku membuka sampul hadiah tadi ialah...ibu aku..yang sedang beria2 membacanya sekarang..okeh.........kekeke...(patut amik gambar dia tempek sini kan..):P

14 comments:

Sayang.Ibu said...

wallaaa..bestnya dpt buku nih... pinjam leh?? hehehheee...

Yan said...

glad you love it.. letih betul la nak mengomen dengan kelajuan UMTS ni..

PadNani~~{@ said...

Tahniah..murah rezeki akak*_*

x silap author buku ni lecturer UiTM Segamat kan..

nani ada pernah tertengok teaser travelog haji ni..touching je dgr! untung akak dpt bukunya=)

Zuhaini said...

hehe.. sama la ngan saya.. belum apa-apa, mak saya dah chop dah! dia kata dia nak baca dulu... hmm... kena la bersabar... :(

Shais said...

bertuahnya dapat hadiah

~ As ~ said...

nak pinjam seminggu...:d

::Umi Sufira:: said...

Intan--> Meh datang umah amik!;P

CY--> Thanks a lot for this nice gift;)

Nani--> Alhamdulillah..Owh touching eh! Akk nak kena tunggu mak akk habis baca bari leh baca..baru leh tau touching ke tidak..;P

::Umi Sufira:: said...

Zuhaini--> Hak hak hak..takpe kasik can kat diaorang baca dulu;)

Shais--> Trima kasih pada pemberi hadiah:)

As--> Buleh..meh datang Kulai amik:)

CT said...

wahhhh seronoknya....yup this book is really great..x rugi membacanya...:)

::Umi Sufira:: said...

CT--> Ye ke? Wah ni yang tak sabar nih nak baca:P

CT said...

iyupppp...nanti dah start baca...rasa x boleh nak stop...:) nak tau gak ending cam mana...:)

hajarus said...

uisshhh... bestnyer k.mimi... siap dapat adiah lagi....

mamaDhea said...

best ek? nak beli gak lah.. ihiks..

::Umi Sufira:: said...

CT--> Aiseh..ni yang lagi buat rasa nak cepat baca nih;P

Hajar--> hajar taknak anjurkan contest ke? mesti akak pon sibuk nak masuk;P

Sha--> Beli jgn tak beli:)