Naa~nang Saya!!

Wednesday, May 27, 2009

Harini setelah sekian lama tidak menjengah ke akaun nanang aku, aku telah gatal2 untuk menerjahnya buat kesekian kalinya....wah wah seronok tau! Sudah ada peningkatan dari segi wang ganjaran itu...Ini yang semakin bersemangat nak buat new entry nih!

Oh tak lupa aku juga ada RAKAN Na*nang...ala rakan kelik mengelik tuh..kalau aku pergi ke blog nya ada iklan aku klik, kalau dia pergi ke blog aku ada iklan dia klik...(BTW, membantu kot sikit2 kan)..kawan2 mehla menjadi rakan nanang aku...jom lah jomla..(nampak desperate sgt kah?kakakaka)...akupun sudah dan akan rajin2 juga mengelik untuk kesekian kalinya iklan2 di blog anda...thanks in advance na...:)

23 comments:

Nieza Ishak said...

nanang nieza lagik la, ter'delete' terusss ..

nanti nak tepek balik,
mehh kita aci klik sama2 boleh ???

::Umi Sufira:: said...

Nieza--> baik tempek balik..rugi tau!kekeke..jom jom jadik rakan klik mimi eh!:)

Zuhaini said...

eh, saya pun nak join lah! buleh..? kalau confirm boleh, then habaq mai no. :)

www.my-alia.com

salzahari said...

how to go about it? mean, to join Nuffnang and earn from the blog?

::Umi Sufira:: said...

Zuhaini--> Jom jom...i click ad kat blog u, u click ad kat blog i..deal?ekekke...effective from today onwards=D

Sal--> Aah....just be a member of Nu*ffnang (kena register bagai la)...paste the html code at our blog and earn money..eh ramai juga yang dah pernah tebus duit nya tau!:)

mamaDhea said...

klu time aku terjah, iklan nanang takde, camne? hihi

selalu time aku terjah, nanang ko mandom jek.. mcm skrg ni.. nak kelik kat mana ni mimi weih?

::Umi Sufira:: said...

Sha--> Memang si nanang ni..kadang ada kadang takde...lagi slalu takde tapinya;P...klik kat ad tu lah gamaknya sampai kluar homepage dia kot:P

Zuhaini said...

ok.. kalau gitu, everyday, at least skali saya klik ya! tq... :)

Mommy Lyna said...

Takpa ka wat camtu? Kalu adsense tu kena panelize/blacklist kalo main klik2 sesama kr0ni. Kalo nanang tak kesah, mak pun nak join, nyah!

Siti @ nurie said...

nanang ni binatang aper?..he he he

::Umi Sufira:: said...

Zuhaini--> Jom jom kita gang eh!:)

Lyna--> Err..ntahla..kita senyap2 la jangan bagi tau dia..buleh?kekeke...

Siti--> prasan tak Nuff*nang kat tepi blog mimi nih..dia kadang2 keluar iklan kat situ..hah binatang tu la..;P

Applique Tee Shoppe said...

nak join venture!
syok gak bantu membantu ni... asyik syok sendiri jer klik sana sini...

::Umi Sufira:: said...

Afkar'z--> Jom jom;)

hajarus said...

k.mimi.. hajar pun xtau pape pun... nak tau info gak.. huhuhu...

CT said...

okeh...will click nanang ittew....mari2 kumpul duit...:)

kaklong nuzula said...

mimi, banyak ke boleh dapat? sampai berapa baru boleh tebus duit tu?

::Umi Sufira:: said...

Hajar--> Kalau nak tau lanjut pegilah ke websitenya..klik kat Nuff*nang tepi blog akak ni pon bole..

CT--> Mari2 kita click meng'click';P

Kak Lng--> depends..ada orang buleh dapat puluh2 ada buleh dapat ratus2..ada buleh dapat ribu riban..hihi...sampai berapa tu mimi tak tau..sebab mimi punya belum sampai tahap buleh tebus lagi;P

♥Hernee Nazir♥ said...

akn ku klik2 di naanang mu..hehehe

achee_b165 said...

Nak jugak join de club...

~p-na mama oja~

Zety Zin said...

aku nak join jugakkk!!!!

::Umi Sufira:: said...

Herne--> Daku pun begitu;)

P-na--> buleh..suka suki join je:P

Zey--> mari mari:)

fiza said...

Salam Mimi, ku pon nak join gak, bley tak? ku klik mu...mu klik ku :-)

::Umi Sufira:: said...

Fiza--> Noted bebeh@!