18 Months Breastfeeding Journey

Tuesday, May 26, 2009

I forgot something important today..huhu...sadis betul umi yer...Hari nih genaplah Sufia berumur 18 months maka genaplah 18 bulan our breastfeeding journey...Alhamdulillah..rasa perjalanan ke usia 2 tahun itu semakin hampir... another 6 months yer:)
Syukur atas segala macam dugaan dan rintangan tapi aku (kami) berjaya mengatasinya kan...

So TAHNIAH Umi Sufira di atas penganugerahan

MASTER OF BREASTFEEDING!!!!

clap clap clap:) Semoga perjalanan kami dipermudahkan dan dapat mencapai Phd of breasfeeding pula yer 6 bulan lagi*wink*

28 comments:

Sayang.Ibu said...

wallaaa...tahniahhh beb di atas kegigihan ko... aku pun tak sabar nak dapat degree lagi sebulan lebih nih...:)

precious innocent said...

tahniah...

ape kriteria utk dptkan master or phd in bf ek?

-mama emma-

Fid said...

tahniahhhh.....gambare gambare

YatieJay said...

oowhh...bf pun ada degree dan masternya.....kalau bf takat 6bln lak camne? SPM je ke? sedihnya....heheee....Kena retake "paper" nampaknya ni....

kaklong nuzula said...

Wah, syabas bete. Tahniah mimi. Saya tahu bukan mudah tu..

faisyura said...

wahhhh bf pun ade level2 nye ye.. hoho teringin jugak capai thp phd tu... nway congrats roza! ;)

Mummy Dasy said...

huhuhu cangrats...kite hanya mampu takat 10m jek harus klu ada bb lagi pertingkatkan usaha ni...

Siti @ nurie said...

tahniah mimi....semoga di PHD kan lak tuk 6 bulan lg....cayok cayok....

Marisa said...

Tahniah!!!! Saya turut gumbira...

Lyna said...

cik puan jom datang gath MSK 14 jun ni ya

-Mommy Lyna

::Umi Sufira:: said...

Intan--> chaiyok! ko lagi sebulan je nyah! ;)

Mama Emma--> ihihi..suka2 je..konon2 kalu dah sampai 2thn tu kira dapat PhD ler tuh...

Kak Fid--> Arigatou Gozaimasu:)

ar.nie said...

Congrats Mi! Ganbarou!!! ;)

::Umi Sufira:: said...

Kak Yatie--> Takpe buleh cuba pula untuk next baby:)

KakLong--> aah banyak ranjau berduri tuh!thanks Kaklong:)

Baid--> Suka suki je letak level..bagi semangat sikit!;)

::Umi Sufira:: said...

Mummy Dasy--> 10m tuh dah kira hebat la tuh!takpe buleh cuba untuk next baby eh!;)

Siti--> InsyaAllah:)

Marisa--> Thanks:)

Mommy Lyna--> Saya tinggal di JB..amat jauh adanya;P

aru--> Sankyuuu! gambarou!!

ar.nie said...

Lupa lak, sbg hadiah, aku dah klik nanang pg tadi, iklan aiskrim NZ ker aper ntah. Anggapla macam 25 ribu rupiah ker ekk. ekeke. Hisashiburini nmpk nanang kat sini.

Nieza Ishak said...

tahniahhhhhhhh beb,

sket jerk lagi perjalanan ..
chayukkkkkkkk chayukkkkkkkk

achee_b165 said...

wah2...congrate!! lps nie sambung PHD lak la...

~p-na mama oja~

::Umi Sufira:: said...

Aru--> hihi..wah siap dapat hadiah lagi!:) sankyuu!Kalau aku online kat umah, slalu keluar iklan kat Nanang ko and aku pun dah slalu klik melik nun...nanang ko ada peningkatan tak?kekeke..;P

Nieza--> Thanks a lot beb!:)

P-na--> Misi bermua hari ini!;)

♥Hernee Nazir♥ said...

congrats Mimi..semngt tngok..klau hernee ade baby nti blh la Mimi jd sumber rujukn..

CY3.5 said...

babe, congratulations :)))

18 bulan bley harung, insya-ALLAH next 6 months just a piece of cake.. kekeke

Ina Hashim said...

CONGRATS....marilah kita sama-sama gigih mencapai PHD pulak ye

mamaDhea said...

tahniah beb.. aku ni sayup lagi nak dpt master.. hihi..

::Umi Sufira:: said...

Hernee--> Kecik tapak tangan, stadium larkin mimi tadahkan;P

CY3.5--> Oh yeah..CY3.5 sudah menjelma di tingkap blog saya;P InsyaAllah...:)

K.Ina--> Jom Jom! Chaiyok!!:)

::Umi Sufira:: said...

Sha--> Semangat yang kuat tu penting..jauh pun akan di gapai:)

rizza said...

tahniah!!!

::Umi Sufira:: said...

K.Rizza--> Gracias!:)

PadNani~~{@ said...

owh..CONGRATES KAK MIMI! nani tumpang happy=)

insyaAllah..nex month nani baru nk dpt degree :P

::Umi Sufira:: said...

nani--> Thanks Nani! OK chaiyok untuk Nani juga!;)