Selamat Pengantin Baru Cik Ngah!

Thursday, May 7, 2009

Let's Pics speak.....

Hantaran dari pihak perempuan


Hantaran Dari Pihak Lelaki


Peralatan Sokongan Kepada Majlis


Hari Pernikahan (1/5/2009)



Malam Berinai (1/5/2009)



Hari Persandingan (2/5/2009)



Miscellaneous Photo

Dengan bangganya aku umumkan, selain daripada gambar nikah dan gambar yg ada muka aku, kesemua gambar2 ini AKULAH JURUGAMBARnya...hihi...sangat GIGIH dengan tangan yang sakit berdenyut2 dan Sufia yang asyik meragam mintak dukung itu..TAHNIAH kakak pengantin:)

BTW, Mak Andam ini not bad huh!??

Selamat Pengantin Baru Cik Ngah, Semoga Kekal hingga ke syurga~Amin=D...Sufira dah mintak sepupu baru nih...;)


23 comments:

Sayang.Ibu said...

shanteq laaa mimi..suka tengok baju kaler oren tu...berseri-seri

Mummy Dasy said...

Pndi cameraman ni amik gambo hehehe setuju oren tu menyerlah

Umi Nawfal said...

wah.. wah.. mimi.. boleh hire jd photographer nih..!!

faisyura said...

wahh ko amik sendiri roza? terernyee... btw, aku sukeeee laaa theme wedding adik ko... specially baju oren dia tu... cantik!

PadNani~~{@ said...

Selamat Pengantin Baru buat adik Kak Mimi =)

Moga bahagia hingga ke syurga..ameen

Berseri2 pengantin.. cantekk*_*

Zuhaini said...

alhamdulillah.. tahniah! semoga kekal ke akhir hayat! :) amin..

Nieza Ishak said...

Lawa la mimi,

nak2 oreng + purple ...
shomel .. shomel ...

Tahniah Cik Ngah ..

::Umi Sufira:: said...

Intan--> Baju kaler oren tu yang lawa..;P

Mummy Dasy--> Ehem ehem..kembang hidung sekejap cameraman nih:)

Umi Nawfal--> Buleh2! tapi digicam biasa je takde DLSR..ngee...

Baid--> Ye ke Baid? Bulehla cukup2 mkan..tapi puas hati juga ngan mak andam nun:)

::Umi Sufira:: said...

Nani--> Thanks Nani..biasalah tuh berseri2...hari bahagia:)

Zuhaini--> Thanks eh (bagi pihak)

Nieza--> Thanks juge..(bagi pihak)

♥Hernee Nazir♥ said...

cantik la adik Mimi ni..suke tngok..muke slembut sutera..hehehehe..plak kena ngn camerawoman yg terror..cheh2..jgn kembang plak..hehehe..gurau je..

Siti @ nurie said...

mimi....azie mmg nampak lain masa majlis...tapi,masa baju purple tu, tudung dia kulup sgt...nampak cm tembam lak...siti suka time nikah....cantik, elok je ....

wah...wah....wat part time jadi photografer ek?...

::Umi Sufira:: said...

Hernee--> Alaa kalu nak puji cameraman tu lebih2 pun kita tak kisah...kahkahkah..nanti kita sampaikan salam kat cameraman tu eh?;P

Siti--> Hak hak...time nikah tu tudng sendiri..time kawin tudung mak andam..BTW, nak wat camne dah takde orang lain nak amikkan gambar...

mamaDhea said...

cantek cantek cantek.. ;)

pengantin, kakak pengantin, gambar2 pengantin sumeee cantek2.. ;)

::Umi Sufira:: said...

Sha--> Yerla tuh ko nih Sha!!tsk tsk..;P

mirah said...

wah semuanya cantik-cantik..
tahniah kat kakak pengantin tu jugak.. :)

::Umi Sufira:: said...

Mirah--> Hihi...thanks Mirah!:)

Ana said...

terrernyaa mimi shoot..kalau ana mesti failed..ada jek yg xkena nnt..buleh panggil jadik kamerawoman tuk majlis adik ana bln 6 nie x?? hehehe

::Umi Sufira:: said...

Ana--> Kahkahkah...Buleh buleh...bulan 6 eh..?tapi mahal sikitlah..masuk upah dukung anak skalik ;P..kekekeke...

kaklong nuzula said...

Terjumpa blog roza ni by accident. Ni zulaikha, matrik kpm dulu. hehe. tak sangka jumpa umi syauqina komen kat blog nieza. rasa mcm penah dgr syauqina, then jumpa la blog ni. saya link ke blog saya yer, kaklongnuzula.blogspot.com

nieza tu kenal camane? saya kenal nieza dlm dunia blog ni jer... heheh.

::Umi Sufira:: said...

Kak Long!!!!!Aduhai ingat sangat ngan Kaklong..kecik dunia ni eh..lompat2 blog buleh jumpa...OKOK saya linkkan blog kaklong ke blog ini eh!:)

Nieza pon saya kenal hasil lompat2 blog juga:)kan Nieza kan....

kaklong nuzula said...

Oooo ya ke. hehehe... Byk yg tak tau psl roza. byk nak kena catch-up niee... sblm ni setakat tgk gambar dlm frenster jer.

lupa lak, dulu panggil roza ke mimi? roza kan? ngeee...

::Umi Sufira:: said...

Kak Long...tak kisahla panggil Roza ke Mimi...tapi laa ni dah terbiasa dipanggil Mimi...mari bertukar ke MIMI...hikhikhik..keep in touch yer:)

Siti @ nurie said...

hernee, si azie ni mmg muka selembut sutera....tapi, bila dia marah, ulat sutera tu pun bolh lari tau...