Mother's Day Special~

Sunday, May 10, 2009

Ini entry mabuk; Sila jangan muntah..sekiranya tak sanggup baca sila klik pangkah..ngee...;P

Harini hari Ibu! Selamat Hari Ibu semua!! Tahniah kerana berjaya menjadi ibu2 terbaik untuk anak2 kalian....

Seperti biasa kalau ada hari2 special camni aku mesti tertunggu2 suprise dari hubby..yelah nak tunggu suprise dari anak2, anak2 masih belum 100% ngerti lagi...Alhamdulillah dapat juga hand made hadiah dari Syaura....Epal special...balik dari sekolah dia bagi uminya nih bersama ciuman..kompem projek teacher si sekolah yang mana semua parents dapat...tapi sebab dapat kiss juga sejuk perut umi nih... Thanks sayang!:)


Cute kan love hasil tulisan Syaura tuh?

Hubby lak buat dek aje...aku expect dia lupa lah kot...tapi Jumaat petang dia cuti half day...aku pun tak terpikir apa2....dia nak rehat la kot....balik kerja petang tuh hubby and my two girls datang jemput...but still dia buat tak reti aje...sampailah Syaura pecah lubang..cakap nak makan kek....hihi...rupanya salah satu agenda cuti ialah pegi beli kek mother's day untuk aku...terharu juga.....tak lupa rupanya dia menghargai penat lelah aku sebagai ibu, walaupun hadiah tidak sehebat mana tapi sebab he tried to make it as suprise as possible..tu yang aku terharu....Well.. aku jarang blog about my hubby, but this time I just wanna say, walaupun dia tidaklah sehensem mana mahupun sekaya mana..tapi usahanya untuk membuat suprise kat aku setiap kali hari istimewa, memang sangat2 aku hargai....sebab dari bercinta sampai dah 6 thn kawin ni u're still the same....Harapannya biarlah saat2 bahagia macam nih akan kekal sampai bila2...Amin


So like previous years, Mother's Day tahun ini pun special sungguh pada aku..Thanks ling!


(To readers; Kan dah pesan tadi....tu dah muntah dah...kah kah kah..sorry eh!)

19 comments:

ar.nie said...

Happy Mother's Day, mi! :)

PadNani~~{@ said...

wah..sweetnya kak..bertuah badan *_*
moga bahagia milik akak sekeluarga selamanya..

HAPPY UMMI'S DAY to Kak Mimi =)

Mummy Dasy said...

so sweet...xdenye nak muntah
Happy Mother's Day

SHaHaQiLiF said...

nak muntah..nak muntah...uwek..uwek...hehehehhehe...cpt kasi sufira bb...:p untungnyer ada hubby prihatin...nak harap mr B...buat dunno jer...hahahahahah..

::Umi Sufira:: said...

Aru--> Happy Mother's Day too~:)

Nani--> Thanks Nani! Masing2 dapat bhgian masing2 kalau dengan hubby ni kan..maybe ini bahagian akak kot...harapannya biarla kekal sampai bila2..ngee...

Salam bahagia buat Nani sekeluarga juga:)

Mummy Dasy--> Happy Mother's Day too...;)

K.Aja--> Tu nak muntah tuh silap2 berisi tak?kekeke....apa pulak bagi Sufira adik..patutnya bagi uminya rehat sikit lagi..;P


S

faisyura said...

happy mother's day roza... wahh bestnyeee dpt kek! mesti berbunga2 hati.. hihih..

~ As ~ said...

ya ya ya....mmg nak muntah...kah kah kah...sapa tak sayang laki oiii..

Sayang.Ibu said...

wallaaa...sedapnye kek...;) hapy mother's day mie..

Zuhaini said...

sweetnya dapat epal... da makan da..? :)

www.my-alia.com

Siti @ nurie said...

mimi, happy mother's day///....oklah tu yort leh ingt semua tarih2 penting tu....kene husbnd siti lak, dia dah mmg tak ingt, kang tetiba dia teringat lak, siti lak yg confuse...mcm ada sbb je....ha ha ha ha

mamaDhea said...

Happy Mother's Day mimi! wlpon belated, nak wish jugak.. ;)

lelosani said...

sweetnyaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

::Umi Sufira:: said...

Baid--> hakhak...buleh tahan la berbunga2..ngee..;P

As--> Silalah ko muntah!kahkahkah..

Intan--> sedap sgt sampai Syaura ngan abinya yang dok perabihkan..;P

::Umi Sufira:: said...

Zuhaini--> Sayang nak makan sampai dok busuk dah epal tuh;P

Siti-->kahkahkah..kelakar baca komen siti tuh;P

Sha--> happy mother's day too sha!:)

k.Laila--> ;)

CT said...

waaaaa syoknya mimi....baguih la hubby mu itteew

happy belated mom's day...

Me_Bee N Kids said...

Wahh bestnye mimi ..dapat kek ..bilo lar den nak dapat kek ni ..ekekekeke ...
Yot ..romanchikue gituh :)

::Umi Sufira:: said...

CT--> Alhamdulillah dia memang gitu dari Mimi kenal dia 9thn yg lepas...harapannya biarlah sampai bila2 macam tu:)

Mamaliena--> Roamanchikusu kekeke...Try la bagi hint K.liena kot2 menjadi:)

mirah said...

oh sweetnya tu.
btw happpy mothers day mimi..

::Umi Sufira:: said...

Mirah--> Happy Mom's Day to u too...:)