Profile Photo TAG

Monday, April 20, 2009


Dah beberapa kali aku cuba buat TAG nih tapi hajat tak kesampaian kerana aku telah menghilangkan gambar asalnyanya... so terpaksalah save dari gambar profile yang sedia ada...terima kasih pada yang telah menge 'TAG' aku TAG ini yer...Silalah lihat jawapan kepada TAG mu itu..:-)


Terangkan maksud gambar itu.
Maksud gambar??
Tiada maksud yang tersurat mahupun yang tersirat kerana gambar ini hanyalah gambar Syaura yang sedang menongkat dagu sambil meiarap bersama Sufia yang baru pandai meniarap ketika itu...dan uminya hanya mengambil gambar menggunakan camera handset sahaja sambil2 meniarap bersama2 mereka..

Kenapa pilih gambar itu?
Uminya menggunakan nama2 anak2 sebagai nama tuan punya blog iaitu ::Umi Sufira::..rasanya lagi seronok kalu letak gambar mereka sebagai profile pic;)


Nak tag siapa??
1) Hajarus
2) Padnani
3) Lelosani
4) Nieza (mama Suffiya)
5) Yatie@Ibuhanie

OK kalau rajin buat yer..kalu dah pernah buat anggap burn sajelah TAG ini...sekian:)

11 comments:

yati@ibuhanie said...

mimi...akak amik grill kat Taman Aman..utk umah end lot kitorang dia bg 2.2k..pattern dia not bad jgk..tp c2 mcm xbnyk sgt pattern..kat indahpura pon ade...situ mcm bnyk cikit patternnye...try le ngk c2...

sayangibu said...

beb..aku kan dah buat blog baru..sila terjah ye...:p

http://sayangibu-myprecious.blogspot.com/

::Umi Sufira:: said...

Kak Yatie--> Thanks for your help. BTW, dah jengah blog akk dah..cepat sungguh buat TAG tu yer!ekekke..:)

Intan--> Amboi cepatnya dah export blog hihihi..OKOK aku update akunya blog list eh!:)

Ana said...

nk buat jugak tag nie buleh mimi?? hehehe

Nieza Ishak said...

ayukk kena jawab tag,
nanti nieza buekk ekk pn.umah.

tq.

::Umi Sufira:: said...

Ana--> Silalah buat Ana:)

Nieza--> kekekeke..puan umah yang tak tahan tuh!;P

hajarus said...

k.mimi... mekasih yer bg hjr TAG ni..

t hjr siapkan yer k.mimi...

Sayang.Ibu said...

beb...abaikan msg ku yg tadi ye...
silalah ke blog baruku

http://mypreciousever.blogspot.com/

blog lamaku dilanda masalah..huhuhuu...
Thanks...

"Intan a.k.a Sayang Ibu"

::Umi Sufira:: said...

Hajar--> OK buat tau!:)

Intan--> Noted! aku dah jadi follower ko nyah..:)

PadNani~~{@ said...

Kak Mimi..

Thanks for d tag..insyaAllah will do k=)

::Umi Sufira:: said...

Nani--> hihi...OK!:)