Jawapan Kuiz dan Pemenangnya Ialah....

Monday, April 20, 2009

Soalan kuiz nya ialah

...Berikan warna yang tepat untuk bahagian2 hampagas yang bakal menjadi hadiah ini pada empat bahagian pada hampagas tersebut
1) Warna the main body
2) Warna bahagian trigger
3) Warna Cy*clone
4) Warna Cy*clone Release Catch

Jawapan kuiz nya ialah....
1) Warna main bogy: Dark Grey/ Kelabu gelap
~PIC REMOVE~
2) Warna trigger: Red/ Merah
~PIC REMOVE~
3) Warna Cyclone: Purple/ Ungu
~PIC REMOVE~
4) Warna Cyclone release catch: Blue/ Biru
~PIC REMOVE~
Additional Info: Warna main body, trigger and cyclone release catch adalah common dan yang memberikan variasi kepada vacuu*m ini ialah warna cyclone yg mempunyai 6 jenis warna dan juri awam telah memutuskan untuk memberikan hadiah kepada pemenang berdasarkan warna yang tepat kepada warna cyclone dan yang hampir sama kepada bahagian2 lain...anda juga sudah buleh agak sama ada jawapan anda betul atau pun sipi2 betul....dan pemenangnya ialah..........
.




.




.




.




.




.




.









.







.




Sayang ibu a.k.a Intan dengan jawapannya...




.




.




.




.




.




wehhh..nak try lg laaa...huhuuuhuu..nih jwpn last mak,nyahhhhhhh....

1. hitam (komen juri: Salah tapi sipi2 dgn dark grey)
2. merah
3. purple
4. biru

okehhhhh...ngeee...


Tahniah kepada pemenang....CLAP CLAP CLAP

Aku akan menghubungi Cik Intan selepas ini untuk acara penyampaian hadiah ye!:)Dan pada yang tidak berjaya jangan berputus asa...Nanti2 aku ada extra vacu*m lagi aku buat kuiz lagi yer..next time aku bagi pilihan jawapan a,b,c,d,e ler biar senang sikit..hehehehe..

P/S: Untuk entry sebelum entry ini, sila refer DI SINI:)

12 comments:

lelosani said...

teringin jugak ni vakum mahall...

achee_b165 said...

apsal p-na leh terlepas lak nie?? kompiuess maks??

~p-na mama oja~

sayangibu said...

yeayyyy..yeayyyy..*clap clap*
terima kasih kepada pihak penganjur yang bermurah hati membuat ini kuiz dan memilih ku sebagai pemenang. Emmm...semua adalah pemenang tiada pengalah..ahakssss...
thanks mimi...mak teruja nyahhhh..;p

Ealyie said...

tak aci! tak aci! mana boleh sipi2.. ;p

::Umi Sufira:: said...

K.Laila--> Sila join the next quiz yer..:)

P-na--> Camne P-na buleh terlepas nih..;P

Intan--> Wah teruja sungguh ko yer...walaupun tak tepat 100% tapi kolah yang paling hampir..ko tembak pakai peluru apa nyah...?ekekeke..Nanti mak kontek ko untuk penghantaran hadiah ek..

Ealyie--> Kekeke..abis takde yang tepat yang sipi2 pun jadilah..tak syok pulak ada hadiah takde pemenang..;P

Mommy Lyna said...

saya ni elergik sikit kuiz2 mencabar IQ ni huhuhu.

sebab tu tak masuk :P

ar.nie said...

Congrats Intan!
sasuga "cekgu" da...

wahh senang laa mi, xyah ko susah payah pos... leh hand delivery ajer, tak gitu? hihi..

::Umi Sufira:: said...

Mommy Lina--> Tak perlukan IQ sangat kot..hanya perlukan bullet yang mencukupi untuk 'menembak' hi...

Aru--> ha bulehla kot tapi nak kena plan bila nak jumpa..Pasir Gudang ngan Kulai tidaklah berapa dekat adanya...ngee...;P

Ealyie said...

Ah ko Mi..
jgn ko tak tahu, itu che.gu hanya tahu memandu.. map fail ko!!!!
wakakakak.. sure dia kena bawak haku kalo laki dia takmo ikutsss..;P

::Umi Sufira:: said...

Ealyie--> kekekkeke..Intan!! terang2an ely kutuk ko tu nyah!!!;P

Sayang.Ibu said...

cettt..terlambat aku membalas kutukan maut ely ittew... mimi..ada unsur2 jeles di situ yer..kahkahkahhhh...
ehemmm cik ely.. kalo aku tak fail map..nescaya meroyan laa ko sengsorang sbb aku asik kesana kemari tanpa ko...hahahahhaaa

::Umi Sufira:: said...

Intan, Ely--> kahkahkah...layan ajelah dua sahabat ini bermesra2 di blog aku...;P