Our First Legging

Monday, April 6, 2009

Cantik tak legging baru kita? Ummi kita memang lambat sikit...orang lain dah lama dah pakai legging..kita baru je nak cuba....Legging kita cantik kat kaki kita yang slim nih...tapi legging adik longgar sikit....


"Adik! Adik pandang sana akak pandang sini tau! Barulah macam model..."

"Adik! Nape adik menganga...adik senyum cool lah sikit macam akak ni..tutup mulut..barulah ayu.."
"Alah adik nih..tak tengok kamera pulak!"

"Adik ni..ikut je akak....bukan adik minum pun..tumpah kat baju aje..."

"Adik....nape berat sangat adik ni...ni akak buat2 cool aje...walhal akak tak tahan pangku adik ni"
Ikhlas,
Kakak Syaura:)
P/S: Kita=Saya (penggunaan bahasa Ms. Syaura)

20 comments:

sayangibu said...

alalalaaa...comeynya dua beradik tu..pakai baju sepasang ngan legging skali. Ni yg x sabo nak tunggu dua anak dara ku membesar sama2....;p

My_Aqeelah said...

amboi...pakai legging. cam anak omputeh. bestnye menggayakan anak ye. hehehe.
btw email kite: nazhah.hussain@gmail.com ;)

mamaDhea said...

tomei tomei tomei .. ;)

♥Hernee Nazir♥ said...

wahh..dua2 dh pndai pose ala2 model..hehehe

lia said...

alaaa... comey nyer kakak borak2 dgn adik he3...

isk, teringin anak dara la pulak...

~ As ~ said...

T_T jeles nya..... nak anak dara jg..

Mummy Dasy said...

alahai comeynye..suke tau budak2 pakai sedondon ni cam cute jek...

faisyura said...

wahh seronoknye pakaikan baju sedondon... melaram pakai legging lagi gitu.. heheeh dh tu pndai btul plak pose tuuu... syaura la ayu ayu gitu... heehhehe

Ealyie said...

aku nak pakaikan Iris legging gak bulih tak beb?

Mrs Noba said...

oh, saya pun suka sumbat anak2 dlm troli camtuh! cuma tak kasi aniq berdiri (sbb amni memang duduk) takut dia tergolek.

salzahari said...

bestnya tgk anak2 dara mimi ikat rambut..heee...bila lah Aliah ni rmbut nak pjg? :p Aliah kalau bagi pakai legging lagi nih mcm baby je. Hhee, cute..cute..

PadNani~~{@ said...

Ala-ala..tiutnya posing..msti Like mother like daughter ni!

Nak belikan Hafiy legging jugaklah:P

Gamba yg Sufia menganga tu..dia menjeritke kak=)

Siti @ nurie said...

alahi sufia...kai baju tu mcm dah tak yah pakai legging lah...he he he...akaknyer lak contrl cun je...

::Umi Sufira:: said...

Intan--> hahaha..nanti dah besar carik ek...tapi nipun punyalah payah nak carik yang sama..Syuara besar sgt sufia kecik lagi..sudahnya baju sufia labuh amat!;P

My_Aqeelah--> Ahaks kita nih dah kira ketinggalan daha ni..ramai lagi mommies yang dah pakaikan legging..nanti buleh gayakan kat aqeelah jugak:)

Sha--> Tapi mak kalah ngan dhea ngan hardif nya legging:P

::Umi Sufira:: said...

Hernee--> Punyalah susah nak amik gambar nun ha...:P

Lia--> Next baby target anak dara kay!

As--> Ko pun sama:)

Mummy Dasy--> Nampak sedondon lawa punya payah nak carik..kekeke...

::Umi Sufira:: said...

Baid--> Syaura tuh memang suka amik bergambar...tengok camera je dah posing..amik gambar No.1!

Ely--> Buleh aje....pi carik cepat!:P

Mrs Noba--> Hah...senang sumbat dua2 dalam troli...betul2 takut terduduk kat adiknya pulak ek..tapi depa nih ikut mood gak..datang angin sepoi2 si adik nak mintak dokong:P

::Umi Sufira:: said...

Sal--> Takpe lama2 panjang ler tuh...Sal kan spu minyak kan kat rambut aliah? BTW, memang cute tau kalu si kecik pakai legging..ngee...

Nani--> Tuh bukan dia menjerit...tu dia senyum ala2 ngada2 gitu...kekeke...Eh, belikan lah jugak legging untuk Hafiy!:)

Siti--> Yer betul! Punya besar dah macam pakai baju tido:P

BTW, maknya langsung tak pandai possing..ngee....:P

Shais said...

comel anak dara dua orang ni

::Umi Sufira:: said...

Shais--> Thanx!:P

salzahari said...

kat ne leh beli legging ni? kat JJ ada tak? teringin lak nak pakaikan Aliah..tak terlambat kan? hehee... tp lg sesuai utk baby yg montel2 belum pandai jln kan??