Adegan PANASS!!

Tuesday, April 21, 2009

OOOooo kalu adegan PANAS laju je klik yer..kekeke...Mintak mahapla kalu rasa tertipu yer..;P
This is the only adegan yang tidak akan dapat aku lihat kalau berada di rumah...as my hubby MC and lepak2 di rumah sahaja..he sent me an email attached with the photo with below message..(gambar yang takkan didapati kalu nenek yang jaga..nenek nak pakai camera pun tak reti kan!!ekekeke)

"your daughter while sleeping.tak dapat peluk umminya, peluk botol yg ada susu uminya pun jadilahhh..."

Alahai sayu pulak rasa hati nih...tapi maybe the same feeling with other breastfeeding+working moms kan! Gammbatte Mommies!!;)

16 comments:

Ealyie said...

Nyah,
ko tau.. dulu aku jakun seh tgk gambo Iris hisap botol susu sbb depan bijik mata aku he say NO to Bottles ok.. ekekeke.. poyo ek munyiknyerrr..
Mmg la sume budak bf cenggitu kan..kan.. ke anak aku je cenggitu??? Depan aku no ebm, no bottles plss.. bagi la botol cap apa sekali pon..;p Mmg tak layanzzz..

Mummy Dasy said...

sejuk jek mata klu tgk2 anak2 ngah tido

Zety Zin said...

aiseh rindu lak kat Irma

Siti @ nurie said...

samaerlah mimi...skrg ni, hr sabtu je, mia dah dok ngn ayah dia since kilang dia cuma keje 4 hr..so, itu yg wat mia rapt giler ngn ayah dia...

kkg terasa gak bila tgok tv, dia ttp nak dok ngn ayah dia...hu hu

♥Hernee Nazir♥ said...

feeling abis sufia..hehehe

Ana said...

tue laa..rindu pulak kt auni ku sayang tue..ishhh..tengah syok tido dalam buai cam kak sufia jugak laa tue agaknyaa..

lia said...

aisshhhh rasa nak terbang p tgk amsyar...

~ As ~ said...

alalalal..tido kemain dia... alala...siap peluk botol lg.. eiii..geram la,

fiza said...

Cumil jer nengok dia peluk botol tu. N3 mu ni mimi buat ku trus windu ngan anakku :)

CT said...

alahai...sedapnye tido peluk botol susu tu...mesti mcm peluk ummi ye sufia...

mamaDhea said...

sufia tido buai lagi ek?

faisyura said...

tajuk perangkap tu.. hahah... ;P

comel tgk dia peluk botol tu... pandai pegang ye.. konon peluk umi nye tgn kot... tamo lepas.. ;)

Zuhaini said...

sweetnya... :)

suhainini said...

cutenya..sy suka tgk budak2 tidur..

Fara said...

kelakat yang ayat...."gambar yang takkan didapati kalu nenek yang jaga..nenek nak pakai camera pun tak reti kan!!ekekeke)"

hmmmm..alangkah bahagia klu Putra nk btol mcm Sufia...apakan daya ku??? Ku duk rumah jer, selak je la bj kan??

PadNani~~{@ said...

alala..lenanya dia tido..tgh mimpi putera raja agaknya ye Sufia Firzana:) (sweet nama ni..apa maksudnya ye kak?)

even nani fully breastfeed..selalu jgk tgk Hafiy minum pakai botol..letak air masakla tapi:)