TAG by Mamadhea~

Tuesday, December 16, 2008

Yeahhh! Aku telah di"tag" oleh Mamadhea. Okeh, tanpa membuang masa mari kita mulakan....

1. The person who last tag u is...

Mamadhea

2. 5 Impression of her...

Walaupon tidak pernah ketemu, tapi berdasarkan penulisan blog nya

~very friendly

~very caring terhadap kawan2nya

~breasfeeding mummy yang tegar

~tabah dan kuat semangat (weekend wife, selalu kena tinggal..kan sha?hihi)

~sangat bijak menguruskan anak2..hi..

4. The most memorable things she had done for you...

Dia sudi hendak datang ke open house aku walaupon tak jadi..hehe..=D


5. The most memorable things she had say to you.....
Tak penah jumpa "live", cemane nak sembang...

6. If she become your lover, you will...
Tak sesuweiii...

7. If she become your lover, thing she had to improve will be......
Erk, apekah?? Sungguh tak sesuweiii tau...

8. If she become your enemies, you will...
Pon tak sesuweiii okies...

9. If she become your enemies, maybe because of...
Ni lagi??

10. The most desired thing you want to do for him/her now is:...
Nothing...

11. Your overall impression of him/her is:...
Seorang yang sangat caring and ambil berat pasal family her friends..

12. How you think people around you will feel about you?:...
Kuat bebel?!!hihi

13. The characters you love of yourself are:
Baik hati (chit!perasan!) hehe

14. On the contrary, the characters you hate yourself are:
Takde yang tak suka..boleh?

15. The most ideal person you want to be is:...
Financially stable & debt free :D (sama mcm mamadhea)

16. For people that care and like you, say something to them:
Hai awak!

17. Pass this quiz to 10 persons that you wished to know how they feel about you :(in no particular order)
Aku tidak mahu menge'TAG' sape2 ini TAG..hihi..

P/S: Sha kalu ko prasan, banyak jawapan aku tiru ko je..sebab jawapan kite sama..kira all right la ek?

2 comments:

mamaDhea said...

hehe..akhirnya siap gak eh.. takpe, aku pon ade gak tiru org lain.. sbb most jwpn hampir serupa.. :D

::Umi Sufira:: said...

tidaklah berhempas pulas mana sebab aku skip part yang bawah2 tuh..ehhe!