Selatan ke Utara~~

Wednesday, December 24, 2008

Hubby aku telah menghantar SMS di pagi hari yang mana kami sekelaurga akan ke Perlis pada cuti panjang company shut down ini walaupon my hubs terpaksa mengambil AL...hihihi...
Lagipon cuti skolah ni takde apa2 plan jalan2 untuk Syaura so apalagi bila hubby dah plan nak gi Perlis ni kira jalan2 sambil melayan cuti sekolah Syaura ittew!!

So menyambut tahun baru di utara lah kami..InsyaAllah...Ada sesiapakan teman blogger di Perlis? Kak Aja..kalu terbaca entry nih dun forget to roger2 me via my emel yer....
rozamimi@yahoo.com... kalu lalu2 dekat area umah Kak Aja leh lah singgah nanti..
And kat perlis tuh apa tempat menarik yang nak dilawati yer? Oh..masih belum sempat nak googling lagi...Almaklumler last minute nya plan..hihihi...

So dengan gembiranya menyatakan di sini harini hari terakhir aku bekerja and aku akan bercuti panjang sampai 5hn January nanti...tomorrow I'll be blogging from my home sweet home ajer...LOL

10 comments:

CapT said...

beb, alang2 lalu.. singgah la penang.. huhuhu.. kampung halamanku yg beshhh

Yan said...

mak pun ke utara weekend ni.. sampai ke penang je la tapinya.. kekeke..

Mummy HnH@arnie said...

wah2, ke perlis terus...
aku aritue sampai penang ajer...
pasembor kat penang besh mi! :D

haa, roger2 jer kak aja tue...

anaash said...

wahh..jauh gitu cuti2 msia syaura n sufia ekk..syok laa cuti lama..leh rehatkan minda dari keje2 yg menyerabutkan otak tue kann..hehehe..anyway..selamat bercuti..

Mrs Azarol said...

salam..1st time tempek comment ni..selalu dok baca senyap2

selamat bercuti..

faisyura said...

wah bestnye.. aku pun amat enjoy kalo ke perlis.. makan seafood murah and sgt sedap... laksa pun tau.. suasane pun tenang tak mcm kl.. happy holiday roza!

lelosani said...

ki wo tsukete neeeeeee....

::Umi Sufira:: said...

Capt--> Ahha! tengokla kalu lalu nanti...BTW, ko area seberang prai ke island?

Cik_yan--> Penang pon utaghaa gak tuh!

Aru--> Kalu jadi pegi memang nak nyusahkan Kak Aja kita nih!kiki

::Umi Sufira:: said...

Anaash--> Betul tuh! Alang2 depa bagi cuti, enjoy habis2an...Thanks yer!

Mrs Azarol--> Alahai~ Trima kasihla rajin menyinggah! Link your blog in my blog yer!

Baid--> Owh yer! Kampung ko kat Perlis kan? Kena pekena seafood nih kat sana~hihi

Ms. Lelo--> Sankyuuu~

SHaHaQiLiF said...

jadi ke datang ni...dok tunggu tak mai pun...kalau jadi sms yek...celcom san - go ku ni ichi 0 rok 0