Sufira To Jusco~

Sunday, December 7, 2008

Hisashiburini after quite some time, we had family weekend outing to Jusco to buy Sufira's birthday present*yeay*. As adik is actively walking here and there we decided to buy her a good, comfortable new shoes. Tengok adik ada kasut baru so kakak pon nak sekali. So 2 pairs of Cartoon Network 'Tom & Jerry" shoes for both of them as birthday present. Later on, we going to find edutainment things as additional birthday presents. hihi...


After a simple lunch at Mc Donald we shopped some items plus window shopping as well. Ha..tengoklah activity window shopping Sufira berdua di bawah ni!


Tak lupa as umi rindu sangat nak makan sushi, we bought school holiday sushi set but then only ummi and abi who enjoying this Shushi while Syaura didn't want to eat it at all...hihi

*I miss Japan, I miss sushi*

OK, enjoy hari raya aidiladha everyone..We will be celebrating it at Johor aje....peace:P


9 comments:

sayangibu said...

wallaaaaa...so cute tengok adik sufia berjalan2.Seronok laa derang dpt kasut baru yer...eheheheee

::Umi Sufira:: said...

Sayangibu-->sian diaorang birthday dah lama lepas tapi baru dapat hadiah..hihi..

Me_Bee N Kids said...

Best kan bawak bebudak jenjalan ..sambil2 window sopping ..Akak kenkadang bawak gak diorang jalan ( 2 yg besar je ) ..sementara danna gi kelas kalau boring2 ...hehehe

Shais said...

seronok budak-budak tu dapat jalan-jalan...sedapnya sushi.

::Umi Sufira:: said...

Mamaliena--> Itulah hujung minggulah nak bawak diaorang jalan2...seronokkan..lagi seronok kalu bawak banyak duit..hihih..

Shais-->memang suka betullah budak2 tuh...hihi..

lelosani said...

saye juga... miss Japan utk jalan2 n jalan2 cari makan...:)

::Umi Sufira:: said...

Ms. Lelo--> Samalah kiter..hihi..

Our Dreams Of Life said...

jelesnya nengok sufia jalan...ntah bila ler alysha nak berjalan :(

::Umi Sufira:: said...

Kak Ina--> takpe2 lama2 karang jalan le jugak tuh...Alysha boleh jugak merangkak..Sufia langsung tak pandai!hihi