Doakan Segalanya Lancar

Friday, October 2, 2009

Aku agak nervous.....dan rasa berdebar2 aje....dengan....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Projek Open house merangkap House Warming kami esok...haiyya!!

Sebabnya rasa2 macam ramai juga yang akan hadir....ada yang terus terang feedback cakap datang nak tengok rumah...kekeke....segan pun ada sebab rumah kosong dan basic...Harap2 layanan terbaik dapat kami berikan...kami dah berkira2 kalau2 tak muat living hall kat bawah tuh, kami sediakan jugak makanan dan kuih muih kat family hall tingkat 2....harap2 semua yang akan di masak malam ini dan esok pagi menjadi....harap2 makanan yang kami sediakan mencukupi...biar terlebih jangan terkurang ye tak...

Lagi tambah mendebarkan acara kenduri lepas maghrib nanti....Walaupun saudara mara terdekat saje yang akan datang tetaplah nak sediakan dan layan yang terbaik untuk mereka...Doakan kami yer kawan2...

Harap2 takdelah orang yang keluar dengan rasa kurang puas hati dengan majlis kami dan rumah kami yang serba sederhana ni...amin...

19 comments:

hajarus said...

Insyaallah.. mudah2an semuanyer berjalan lancar...

Sayang.Ibu said...

insyaAllah babe, aku doakan majlis ko berjalan lancar. Yang penting niat ko nak menjamu orang datang tu...

CY3.5 said...

kenapa la mak dok jauh di KL ni.. ngeee..

ntah bila mau kesampaian utk tiba di rumah mu cik US..


apapun, semoga segalanya berjalan lancar.. amiin..

saudah said...

sure sedap food open house..terliur bila baca..hehehe belum makan lagi tu..

anyway, semoga dipermudahkan persiapan, dilancarkan perjalanan majlis OPEN HOUSE WARMING PARTY MUMMY U.S

Nur said...

akak pun nervous gak nih..besok pun akak ajak org dtg umah..dlm keaddan sarat ni..daya ke nk masak ni...hrp2 ada laa yg bantu besok..amin!

yati@ibuhanie said...

Mimi...nantikan kedatangan kami sekeluarga berempat yer..(termasuk adik kakak hanie lam peyut nih..ehehe)...insyaallah kalo xde aral kami akan tolong perabihkan makanan esok...ahahaha...

tokorode...akak pon tgh nervous jugak ni...Isnin malam depan jiran tetanggga area sini ada buat marhaban dari rumah ke rumah...kitorang pon join jugak la membuka rumah utk marhaban tu nanti...cuak pulak..maklum laa..since pindah May aritu ni first time menjemput jiran tetangga datang rumah...doakn kami jugak ekk...dengan sarat2 ni...ehehehe...tanoshimini...

Nieza Ishak said...

wahhh mimi mesti meriah.

jgn lupa tangkap gambar makanan cantik2,

kami yg jauh ni leh tgk gambar jerk la ... ambik bau pun hidung tak sampai ... heheheh

Fara said...

US...jgn lupa upload gamba. xdpt datang...dpt tgk gambo pn jadi lah...dah jauh beratus batu kan.

Genki Momma said...

All the best mi!
Aku nie, pakkal laa ader exam esok & kelas ari ahad. Kalu dak, mau jugak aku ajak ajied jalan2 JB. Buleh tumpang tido umah ko kan? Ekeke.

m-i-o said...

errr...delivery untuk luar kawasan takde?

klo ada, mak sedia menghubungi talian bebas tol utk tempahan. heeeee :P

jgn lupa tepek gambor. buat jamu mata cukup ah kan :)

yaya said...

jadi host event selalunya memang busy, anyway good luck!

necchan said...

uwaa..tak kesampaian hajat di hati nk melawat banglo mu itu mi..huhuh..

Zety Zin said...

adoyai roza... kalaulah johor dgn kl ni dekat, memang kompem akan aku jejak rumah ko!

mirah said...

kalau dekat, sure kena terjah ni..heheh.. Btw umah mimi kat kulai, bndr kulai betul ke?

Mummy Dasy said...

moga smua berjalan lancar....AMINNNN
tepek gambo nnt yeee

zailamohamad said...

semoga dipermudahkan segalanya..Insya Allah mesti tetamu semua puas hati..nanti tepek gambar banyak2..zaila suka sungguh tengok orang masuk rumah baru ni;)

~Yu.Es~ said...

Hajar--> Thanks eh!

Intan--> Harap2 lancarlah hendaknya..;)

Cik Yan--> InsyaAllah..ada rezki bila2 CY balik Jb roger2 la...;)

Saudah--> Trima kasih yer atas doamu itu;)


Kak Nur--> InsyaAllah kak Nur pun dipermudahkan;)


Kak Yatie--> Jemput datang tau..kebanyakan esok budak2 Dyson yg dtg;)

~Yu.Es~ said...

Nieza--> Kekeke...memang jauh betul tuh..nak amik bau pun hidung tak sampai eh..;P

Fara--> Orait roger!:)

Aru--> Kekeke..yelah tu nak jalan JB..tapi kalau2 jalan2 sini banyak bilik kosong umah aku tu...buleh je tido sini:)

Zufa--> kekeke..InsyaAllah upload gambar..

Yaya--> memang bz sangat sampai tak cukup tangan:)

Oja--> Rumah teres ko katakan banglo?!!kekeke..takpe ja InsyaAllah bila2 eh...

~Yu.Es~ said...

Zety--> Mana tau jalan2 johor jejak je umah aku weih..nanti aku masakkan eh:)

Mirah--> Bukan Bandar Kulai..Bandar Putra Kulai..beza tuh!kekeke;P

Mummy Dasy--> InsyaAllah:)

Zaila--> InsyaAllah tempek gambar nanti:)Thanks eh!