Kekecewaan Terhadap Na~nang

Tuesday, October 13, 2009

Aku sudah kecewa terhadap angka earning di akaun Na~nang aku tu....Sejak 2 bulan lepas agaknya...angkanya tak pernah berganjak2 dari RM10....selang seminggu bukak pun masih RM 10 lagi...kuikui...nampak sangat tak ramai visitor or takde visitor nak kelik2 di situ or iklan tak keluar langsung...sampai sudah putus harapan sejak cuti raya memang sudah langsung tidak menjenguk Na~nang lagi....

Tiba2 hari ini tergerak hati pulak nak bukak Na~nang...Terkejut amat sebab angka earnings tu telah menginjak dengan jayanya..Alhamdulillah...Terima kasih pada pengunjung2 blog ini yang sudi kelik2 di situ....Harap2 tak lama lagi bulehla dapat 'jajan' dari Na~nang....

BTW, iklan Na~nang memang best2kan sampai sendiri pun rasa nak kelik2 di situ..;)

10 comments:

Zety Zin said...

meh la kita tukar2 kelik :D

fiza said...

Jom sama2 klik, ku klik mu...mu klik ku...;-)

zailamohamad said...

Hihihihihihi..Zaila punya baru RM10++ jer..huhuhuhuhu

~ As ~ said...

ni nak tnya..ada klik aku pnya tak??? hmmm???

Fara said...

fara pn sedih gak...amount x naik2.

Sayang.Ibu said...

aku nyer nanang lagi x leh harap nyahhhh

~Yu.Es~ said...

Zety, Fiza-->kekeke..kan ke dah 'declare' dari dulu:P

Zaila--> samalah Zaila..tak berganjak2...baru2 ni je pun naiknya..;)

As-->Ada!

fara-->hihi..susah betul nak naik byk eh!

Intan-->keke..takpe ko dah ada bisness baru nyah!lg manyak untung;)

hajarus said...

huhuhu.. caner nak joint nanang ni... leh k.mimi tunjuk ajar kat hajar x... huhuhu...

~Yu.Es~ said...

Hajar--> Klik je kat gambar nanang kat side bar tuh..nanti registerlah di homepage nanang:)

lailasani said...

hehehe...
akak lagi leee.. nk setting aritu tak berjaya2...
pastu dh tak cuba2 dah.. kalo tak.. dapat le gak duit free2 ekk