Minggu Exam!

Tuesday, October 20, 2009

Minggu ni adalah minggu exam bagi Syaura...semalam paper English dah lepas....harini Bahasa Melayu pulak....last year Bahasa melayu dia dapat full marks so harap2 tahun ni dapatlah dia mengekalkannya..cuma itulah umi dia risaukan esok dan hari seterusnya untuk paper Maths, Arabic and Feqah...

Ummi doakan Syaura di terangkan hati dan mudah menjawab semua soalan2 yang diberikan yer....Amin....takdelah umi abi malu sangat nak datang Parent's Day 30 October nanti InsyaAllah...Good Luck Syaura!:)

11 comments:

~ As ~ said...

gud luck syaura!

Sayang.Ibu said...

gud luck syaura... kakak syaura mesti boleh punye!!!

Siti @ nurie said...

chaiyok! chaiyok!.....skrg ni ek, kalau anak2 yg peksa, mak bapak yg tensen...he he he

Zuhaini said...

good luck syaura! bagi makan kismis banyak2!!! ahahah...

~Yu.Es~ said...

Thanks Auntie As!:)

Thanks auntie Intan!:)

Thanks Auntie Siti! ahaha..memang tensi pun umi dia ni...;P

Thanks Auntie zuhaini...loh dah terlewat nak makan kismis byk2 ni..;P

nieda said...

salam kenal,
gud luck syaura..jadi anak kebanggaan umi abi yer..

~Umi.Sufira~ said...

Hi Nieda! Salam kenal....thanks yer..;)

are'shiq asmara said...

lamenyer xjengah blog alg ni..btw,good luck 4 syaura...along,thanks invite seri ke open hose along hari tu ea...

lailasani said...

insyaallah... mesti boleh punye!
ganbatte kudasai kakak..

zZana said...

bestnya dapt full marks! pelajar cemerlang kakak syaura ni rupanya..gud luck!

~Umi.Sufira~ said...

Hi Seri--> Thanks Auntie! Thanks jugak Seri sudi datang..:)

K.Laila--> Thanks Auntie Laila:)

Zana--> Tahun lepas BM jelah yang dia dapat 100...InsyaAllah mintak2 masin mulut auntie yer:)