Amat Berdebar Debar

Friday, October 30, 2009

Terasa amat berdebar2 sekali....Sekejap lagi (READ: After office hour) kami akan ke TADIKA Syaura untuk collect report card yang akan menyatakan pencapaian examnya baru2 ini dan jugak pencapaian keseluruhan (tingkahlaku, perangai etc) Syaura di sekolah...

Harap2 OK lah resultnya hendaknya....Seperti tahun lepas, OK ataupun tidak umminya ini tetap akan update di sini..Untuk rujukan kami di masa hadapan...Owh cepatlah 545...tak sabar dah nak tau ni....

4 comments:

suhainini said...

insyaAllah semuanya ok..sy pun balik 545..

Sayang.Ibu said...

gud luck beb.. :)

Mummy Harith Hannah said...

Aku pon debar2 gak. Esok nak pegi open day "bakal sekolah" Hakim. :D

~Umi.Sufira~ said...

Suhaini--> Balik 545 jugak yer?samalah kita..

Intan--> Thanks Intan!:)

Aru--> Wah hakim dah jumpa playskool yang best..Harap2 hakim suka..:)