The Real Hadiah Pindah Rumah

Thursday, October 29, 2009

Bukan hadiah pindah rumah yang ini, tapi the real hadiah pindah rumah...ekekeke...

Sebenarnya sedang menanti2 parcel lain pagi ini, dan sudah pesan siap2 pada bonda nantikan kemunculan parcel itu....Tiba2 dapat panggilan dari bonda mengatakan ada wrong delivery nih...."Along ada beli benda ni ker?"..Puas lah mengingat2 kembali.."Mak along takde beli barang elektrik..Cuba mak baca betul2 nama tu betul ke tak?Or ada apa2 pesanan ke apa pada bungkusan"

Belek punya belek..rupanya hadiah dari Ar Eh Bi....Kami pun dah naik lupa...kiranya hadiah sebab buat loan rumah dengan mereka..Nak tau apa hadiahnya.....Ini dia..jeng jeng jeng....

Image googled

SHARP DVD Player...Mmmm jadilah kan...Kebetulan DVD Player yang kat rumah tu pun dah rosak....Bulehlah Syaura sambung tengok Cinderella or Tinker Bell malam ni..exam pun dah habis tu..:) Alhamdulillah...rezeki rezeki...:)


Nota kaki: Ealyie, mak dapat DVD player free nyah! Baru bgtau ko mak punya rosak harituh...Ko cepat2 beli..baru buleh tengok P.S.I Love U.....:)

14 comments:

zailamohamad said...

wah!!! ini dah bagus;)
kami buat loan ngan Public Bank..takder bg ape2 free gift pon;(

~ As ~ said...

Public Bank eh???

Ealyie said...

ek ele... diskriminasi betol la En Ar Eh Bi.. Aku tak dapat pape ponn tau.. Mentang2 le aku beli umah murahhhh... huwaaaaa!!!!

Mummy Harith Hannah said...

Ini ker "misteri Skynet" itew? ;)

Sayang.Ibu said...

wahhhhhh.. best tu, dapat hadiah... mcm tau2 je ko nyer player rosak, nyahhh...

Ana said...

wah best best..ada jek rezeki mendatang ekk..alhamdulillah rezeki anak2 tue..hehehe

Emilia said...

uish bestnye...tak sia2 loan dgn Ar Eh Bi ek..rezeki syaura la tu ye :D

fauzi-maya said...

arghh bestnye dpr hadiah free...

Siti @ nurie said...

wah...besntyer dpt free...hmmm, sitinyer dvd pun dah rosak...dah berduyun2 vcd menanti utk ditgok...borignlah...dah byk kali pesan ngn hubby..wat derk je..mencik tau...eh, bukan mencik ngn abgnyer, mencik ngn dvd tu...hu hu hu

~Umi.Sufira~ said...

Zaila--> Laa..lenkali wat ngan Ar Eh Bi....;P

As--> Bukan..R*H*B

Ely--> Yang tu aku tak tau laks..ko tak kenyit2 mata kat banker tu kot..;P

Aru--> Yer inilah misteri skynet ittew!

Intan--> Hihi..itulah rezeki rezeki...:)

Ana--> Betul2..Syaura dahla memang suka tengok DVD:)

Emilia--> Yerla tuh..dah lama Syaura cuti tengok DVD tau!sian dia..;P

Fauzi-Maya--> Best3x:)

Siti--> Apa kata CT yang pegi beli..hadiah buat hubby laks..ekekeke..:)

mummywildan said...

best mimi dpt hadiah..DVD player kt rumah saye pun dh rosak. x baik2lg. dh x dpt ulang tengok DVD2 cite korea saye..ok gak AR EH Bi ni kan..

m-i-o said...

sungguh berbudi bahasa ar eh bi tu.

nyesal di sini sebab sudah berjanji setia dgn si ai em bi. kemut gilos. dapat notepad jek. kot notebook satu hal lah kannnn...

anyway, slmt menonton dvd dgn dvd player baru. branded seyyy...kellasss :P

lailasani said...

huwaaaaaaaaaa... kami tak dapat pepe pung... loan ngan bank yg sama dan serupa lak tu..

~Umi.Sufira~ said...

Mummywildan--> Ekekeke...Alhamdulillah rezeki..Ar Eh Bi ni pun macam tau2 jer DVD we all dah rosak..ekeke..:)

MIO--> Notepad ajer? OK gaklah dari takde kan...ekeke..kot dapat note book memang berbaloi baloi..berebut2 orang nak buat loan ngan si ai em bi pulak pas ni:)

K.Laila--> Agaknya sebab pembelian rumah beserta promosi ngan IOI tu skali tak? Tu yang dpt free gift..yang bestnya dah check market price smalam..the DVD player worth RM450..wewee..sukalah kami!:)