Presenting My New Buddies....

Wednesday, July 29, 2009

.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng jeng jeng....


Lepas ni harap2 rajin2 lah Cik Mimi yer nak berjogging...takde alasan sebab kasut dah ada....

Nasib baik mak tak terguda ngan laki mak yang sibuk suruh beli kasut Nike ke New Balance tadi yang reganya RMxxx.xx bebanding Dunlop yang RMxx.90 nih...yerlah mak bukan nak jadik athlete pun...kan karang datang hangen malas...kasut mahal2 dok kat store ajer....betul tak?membazir...baik layan beli barang lain yang lagi best!:)

15 comments:

faisyura said...

awww terase you.. hahah kasut nike ku telah bersawang dalam rak... hahaha... rase cam nak gadai kt ebay hahaha...

Zuhaini said...

hihi... x pa la, kasut mahal ke, murah ke, asalkan selesa.. :)

good luck ya! :)

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

chewah..nnt rajin jog, mesti fit ni..

i pakai kasut crocs tiruan aje for jog/walks. bukan kedekut, jimat..kui kui kui..

MN said...

wohoooo!!!
kasut baru...jangan dok tersimpan dalam kotak aje udah...
ni kena lari keliling taman nih, test power kasut *wink*

ar.nie said...

Aku beli kasut jogging hari tue, masa Al-Ikhsan buat clearance sale. So, dapat lah rembat Adidas dlm rm49 ajer (NP : rm200)... hehehe..

Siti @ nurie said...

ku sokong...lainlah kalau everday gi jongging...harus kasut tu cepat haus..masa tuelah bru belh yg beratus ratas nyer rege..he he he

NANAK said...

oh, terasanya..i beli kasut FILA tapi sampai skng dah bersawang..i naik bukit guna kasut rm*.90 saja..:p

Sayang.Ibu said...

owhhh..aku langsung xde kasut jogging...hahahhaaa

Fid said...

cik gedebi tgh cari kasut utk jogging jugok!

::Umi Sufira:: said...

Baid--> hik hik..janganlah ko terasa..aku menujukan kata2 itu utk diriku sendiri!:)

Zuhaini--> Betul!yang penting selesa..:)

Mama Miya--> Samalah kita jimat!:) Semoga tercapailah nak jadi fit tuh!

Mn--> Kahkah...tak laratla kot lari keliling taman..pengsan!:P

::Umi Sufira:: said...

Aru--> Owh kasutku ini lagi murah dari RM49...kihkihkih...harus selalu jogging tu aru! dah ada kasur power!:)

Siti--> Sokong sokong!

Nanak--> Really!wah ada lagi yang semurah RM*.90 yer?

Intan--> Sila beli sekiranya dah ada keinginan nak jogging..kalu tak menumpang kasih kasut hubby ikat tali kuat2..kahkahkah..:P

K.Fid--> Haiyak!!Cik gedebi pun nak fit gak ke?:)

Fid said...

mesti la
gedebikan hendak menjadi yang gagah perkasa lagi bijaksana lagi budiman lagi hensem!
dgn ayat "kalau baby jogging hari-hari lutut baby tak sakit!"

::Umi Sufira:: said...

Kak Fid--> Kahkahkah..kawaii gedebi!bersemangat waja macam okasan gak!:)

pearl said...

hahaha..roza.. hb mu pun suruh beli kasut mahal2 ke.. terbalik la kita.. aku kdang2 teringin nak yang mahai..tapi mesti suami aku goda suruh beli yang 'murah' je walaupun guna duit aku sendiri...

kontra la pulak..hahah

::Umi Sufira:: said...

Wani--> Case by case...hehehe..kalau kasut jogging ni memang la aku carik yang murah je...ntah sampai bila la semangat nak jogging..takut2 kejap lagi dah stop jogging dah..kekeke...