Ada apa dengan soalan ini?

Wednesday, July 1, 2009

I've been tagged by Siti aka Nurie . Thanks eh!Kasihmu sudah kubalas:)

1. Bila kali terakhir anda cuci toilet--
Last week..toilet umah baru..kan ke minggu depan nak pindah..ngee...:P

2. Pencuci apa yang anda guna?
Eh pakai jenama apa eh? AJAX Fabuloso kot...

3. Dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai? Kenapa?
Seminggu sekali....nak mop hari2 tak larat...Sebab aku rasa macam buleh nampak je segala habuk2 tuh kalau dah lebih dari seminggu...

4. Apa tugasan anda sebelum menjelang malam?
Sebelum menjelang malam? perghh apakah?kahkahkah...sediakan makanan untuk dimakan...tapi kalu dah pindah karang masak untuk dimakan...:)

5. Apa menu hidangan makan malam anda yang paling simple?
Sardin gamaknya...tapi seafood spaghetti pun simple gak..suka gak masak ni kalu time malas..

6. Minuman yang anda buat setiap pagi?
Takde buat air...buleh?kekeke..beli dah siap aje...

7. Sebelum tidur apa yang anda lakukan?
Nak jawapan blue ke yellow?hahaha...main ngan anak2..tapi yang paling pasti solat isyak dulu...

.8. Harus menjawab tag ini
As (lagi)
Zety Zin (lagi)
Sayangibu
Mamadhea (lagi)
cukupla nih....

5 comments:

Siti @ nurie said...

nasib baik soklan no.7 tu jwpannyer main ngan anak....hua hua hua hua,,...

mamaDhea said...

esok laa mak jawab ek.. kang jawab semua arini, esok takde idea nak tepek kat blog plak.. hihi..

::Umi Sufira:: said...

Siti--> Amboi..yellow dan blue pikiran kamu itu:P

Sha--> Hah sila buat esok yer!:P

~ As ~ said...

ya ya...pastikan nama anda lagi disitu...hutang bertambah2

::Umi Sufira:: said...

As--> Kahkahkah..sila kumpul hutang!:)