Esok Hari Ber'dating' :)

Tuesday, July 28, 2009

Setelah sekian lama tak ber'dating' berdua2an esok mak nak pi dating...*yeay*..seriously lamanya rasa tak spend masa berdua2...last maybe masa 'dating' sambut my birthday...Semalam siap2 dah apply annual leave....udahla leave dah tinggal seciput....takpelah korban sikit...hihihi...

Agenda utama esok ialah nak tengok wayang (ntah apa crita yang ada..), pastuh makan2...and then shopping...vavava...nih lagi satu nak reveal...sejak kami decide nak beli rumah March lalu sampailah July nih, segala mala activity shopping telah dibekukan...sadis kan!Duit korek2 yang ada semuanya untuk rumah...so apalagi esok mak nak lepas geram..hins hins...antara wishlist yang aku nak carik esok ialah...


Owh tapi tidaklah setinggi ini...mak takut mak tergolek dog!:P




Tak kisahlah brand apa...yang penting kan berkenan di hati...

Harituh aku 'pinjam' kasut hubby ikat kuat2..hihi..sian kan...



Yer...aku nya dah nak abeshh..time to get the new one..aah aku pakai moisturizer ni je...dah dekat 2thn dah....Alhamdulillah muka mak sesuai je ngan yang tak brapa mahal ni...:P

Pics ihsan Kakak Google!

Ni yang terlintas la yer..kalau esok sangkut nagn yang lain2 pulak tak tau la...almaklumla ngah SALE ni..hihihi..

Adoi..lambatnya nak esok!hmm...

20 comments:

~ As ~ said...

dialog : lambatnya esok... mcm zaman nak gi dating time bercinta dl kan??? tak blh tido.. ahahaha

Fara said...

As...pastu siap memilih baju seluar sume. menerai (try) 2-3 kali. hahahaha

kan...kan?

Siti @ nurie said...

adeh adeh..bestnyer gi dating...hari last kitaorg gi dating, masa hubby teman siti gi interview...siap jln2 pimpin tgn lagi...hik hik./.sesekali cm masa berncinta lak..bukan rasa dah kawin..ha ha ha

Ana said...

wahh bestnyaa nk jalan ber2..tengok laa cita transformers mimi(ermmm ntah ada lagi ke x kt wayang skrg)..ana pun dah lama x jalan ber2 nie..hehehe..
shopping tue nanti jangan lupa tuk sufira yg ditinggalkan kt umah mak tue yek..hehehhe..

miezrina said...

wah wah wahhhhh... best aaahhhhh

udah la nak dating... pehtu buat perkara yang paling di gilai wanita2... shopping
ish ish.... serasa spt hidup di syurrrgaaaa

::Umi Sufira:: said...

As--> Mintak mahap yer...kompem lena tido...kalu takleh tido pun pikir nak beli kasut apa eh, nak beli handbag apa eh!buleh?kekeke...

Fara--> Alah baju belasah aje mana yang ada..auww!

Siti--> hihi..bulehla pegi berdating tuh bebila...

::Umi Sufira:: said...

Ana--> Crita transformers dah tengok!DVD palsu..hihihi..:P

Mizriena--> Dah berbulan2 okeh mak puasa beli barang...:P

♥Hernee Nazir♥ said...

ada hrpn wishlist btmbh tu..hehehe

::Umi Sufira:: said...

Hernee--> Alamak! macam tau tau je tuh..:P

Sayang.Ibu said...

wahwahhhh...bestnyer nak dating + bersoppingggg.... ;)

ninaazmie said...

mmmm...
baru berfikir2 nk tkr moisturiser total effect by olay...tetiba k.mimi wt entry tentang tu pulak.

lately, terpengaruh pulak dgn 7 tanda penuaan tu. pastu tgk muka k.mimi ok jer. skrg nina pakai loreal, tp xde 7 tanda tu.

are'SHIQ said...

along...seri nk gak p kasut jer...bley kn?kn?kn...hehehehe..
happy berdatting....

PadNani~~{@ said...

Kak Mimi,

Ejoy ur dating day k:) Bestnye la kan.. Happy tak terhingga kalau dapat beli apa yg diidamkan..^^

NANAK said...

nanak juga guna OLay since 2001..heheee..

Mummy Dasy said...

kite pun guna Olay tu gak...
uish tingginye tumit...
anyway enjoy berdating sok ye...

pearl said...

hahaha roza..aku pun pakai total effect tuh...produk murah kat Malaysia..tapi mahal woo kat UK ni... aku siap suruh post dari malaysia lagi moisterizer ni...

tapi memang bagus kan....

lailasani said...

wahh.. syoknyee dating sambil shopping2...
dh lame tak shopping sampai kaki lenguh... huhuhu... nk masuk rumah punye pasal kan..sabo jelah...
tokoro de, selamat enjoy sok...

::Umi Sufira:: said...

Intan--> Best best! dah lama posa shopping nyah!;P

Nina--> tak kisahla ada 7 tanda penuaan ke tidak kot..yang penting serasi!:)

Seri--> Owh dah ada blog yer...nanti along terjah blog seri kay!

Nani--> Happy banget ni Nani!:)

::Umi Sufira:: said...

Nanak--> Wow! lagi lama nanak pakai tuh:)

Mummy Dasy--> Sekadar gambar hiasan!:P

Wani--> Wow!maknanya takdelah kita pakai produk murah ni!kira produk mahal di UK la kan..:)

K.Laila--> Yer hasilnya memang sangat lenguh kaki ni!:)

are'shiq asmara said...

alaaa,br berjinak2 kn diri dlm dunia blog ni...tgk mcm best jer..hehehe...p,tulah..nk harapkn pc kt opiz jer...kt umah xder...ha,terjah jgn xterjah tau..tau..ngat nk menuntut ilmu gn along...leh kan?