Entry Untuk Ealyie*Update with Pics*

Thursday, July 23, 2009

<
*Yeay* dapat jugak tengok gambar new born baby Ealyie...Ini gambar di MMS oleh Mamadhea yang sudah melawat Ealyie semalam..tapi katanya tak sempat nak upload pics...so mak upload kan:) guys, mirip muka Iris kan?:P

Walaupun sudah ramai kawan2 yang membuat special entry untuk kelahiran baby barumu oh Ealyie, mak tak lupa jugak nak ucapkan TAHNIAH!!!buat Ealyie sekeluarga bersempena kelahiran baby boy nya yang baru(22/7/2009)....clap clap clap...

Walaupon ko mesti tak baca entry ni nyah aku nak bagitau gak, punyalah aku teringat2 kat ko....sampai terbabas2 salah hantar sms satu soklan yang SANGAT tidak sesuai ditanyakan pada ibu yang baru melahirkan, yang sepatutnya ditujukan kepada Intan kepada ko...kahkahkah...ampun ye nyah...kalu ko baca pon sms tuh sila delete terus...
(asyik salah hantar sms aje aku ni..bahaya sungguh!)

Sesungguhnya aku dah tak sabar nak meroyan melawat ko ke Pasir Gudang nak tengok mak baby and of course babynya..tunggu ko sihat sikit nanti InsyaAllah muncullah aku di depan pintu gerbang rumahmu...ah ah ah...:P

TAHNIAH sekali lagi!

8 comments:

Fara said...

ala...kepala dia bertutup la...excited nk tau rambut kenteng mcm abg iris ker? hihihi

::Umi Sufira:: said...

Fara--> hihi..yerlah kan...mana tau ada kenteng junior lak..:P

ar.nie said...

Ramai nya buat spesel entry utk Ealyie... Tapi, yg ni the first laa, yg display adek Iris... mmg muka abg Iris laa... :)

::Umi Sufira:: said...

Aru, Ely kan glemer!!ekeke...itulah sekali pandang dah nampak iras2 abang Iris tuh!:)

Nur said...

comel sesgt!tahniah..nanti giliran akak lak...*suspen*

owh..anda dpt award dr akak..amik yer! *wink*

::Umi Sufira:: said...

Kak Nur, tak sabar tunggu giliran Kak Nur ni..:) OK roger n out!

Mummy Dasy said...

mesti comel dah beso nnt cam IRIS

::Umi Sufira:: said...

Mummy Dasy..tulah tu:)