Menu Malas Dinner Kami Malam Ini....

Tuesday, July 14, 2009

....ialah....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Seafood Spaghetti Sufira....

Kalu tengah malas2, selain dari sardin aku rasa masak ni lah yang ringkas dan jimat masa...biasanya lepas solat maghrib baru dinner...tapi sebab masak ni...dinner kami harini adalah sebelum solat maghrib...hihihi... eh tapi kuahnya homemade yer...mak tak pernah try yang instant (mungkin lebih jimat masa kot...:P)...

Burpp...dah kenyang...nak layan tengok TV sat sblom layan mata...:P

13 comments:

Nanak said...

oh, di malam2 begini, i hanya melayan menu yg sedap2 di sana..sabar..sabar..dah lewat malam ni..heheee

~ As ~ said...

dapnyer...... slurpp...

::Umi Sufira:: said...

Nanak--> Hehehe..tak elok makan lewat2 malam...:P

As--> Slurpp!:)

hajarus said...

sssluuuupppp... sedapnyer.....

kaklong nuzula said...

sedapnyer... tgk gambar pun sedap... hihi. mimi masak apa pun sedap. n'way mohon izin mimi nak amik resepi kek mimi utk masuk dlm koleksi resepi kaklong yer.

::Umi Sufira:: said...

Hajar--> Kekeke..slurpp sama!

Kaklong--> Amik ajer resipi tu kak long....memang saje tepek untuk si share!Nanti kalau buat tayang tau!:)

Sayang.Ibu said...

ahaksss... sedapp nyer nyahhh gambo itu... terliur lak aku... ;)

Azure said...

itu mu kata menu malas? rajin la jugak tu, siap kuah homemade lagi

menu malas aku menu yang dibeli

♥Hernee Nazir♥ said...

menu malas ke?? cam menu sgt rajin tu..hehehe

::Umi Sufira:: said...

Intan--> Sedapnya gambo? biar benar tuh..kekeke...

azure--> Kira malas ler tuh sebab paling cepat siap lagi jimat masa:)

Hernee--> Menu jimat masa kot...tukar nama:P

My_Aqeelah said...

rajinnye..bukan le malas kalo masak tu. kalo malas pi kedai aje lah jawabnye mcm saya. mimi macam mana buat kuahnye ni? bleh bagi resepi?

kaklong nuzula said...

wokeh, thanx. Actually baru create another blog utk koleksi resepi ni. Empunye resepi akan dimentionkan.

::Umi Sufira:: said...

Naz--> Buleh..nanti mimi tepek resipi kat sini yer...khas buat Naz..;)

KakLong--> Buleh2..nanti war2kan blog resipi kaklong yer;)