Free Hair Dresser, anyone?

Wednesday, June 24, 2009

BEFORE

AFTER


Amacam? Lawa tak auntie2 rambut baru saya nih...Ala yang kakak saya free2 gunting rambut saya tuh....Kakak kata saper nak gunting rambut free bulehla kontek ummi saya...

Love,
Sufia

21 comments:

Ealyie said...

Hehehehe.. takpe Sufia, Untie tgk tak le huduh norr.. oraitt la nie..;)

To Syaura,
Untie nak book time, tolong gondol kan sikit wambut Iris Kenteng tu yang sudah sgt panjang, beserta rambut 'psst... bapak dia skali hokehh ;)' Rimas untie tgk rambut 2 beranak tu skrg, rasa mcm nak je tobek2 kasik pendek sikit..

p/s: Umi.. sila buat buku booking time ok ;p

Zety Zin said...

Hmmm kira ok la tu kot. Syaura rimas gamaknya tengok rambut Sufia. Hihihi.

Sayang.Ibu said...

hmmm.. ada bakat si syaura nih.. blh laa ummi dia bukak saloon rambut x lama lagik.. ;)

mamaDhea said...

ok jek aku tgk.. takpe, satgi sedar tak sedar dah panjang balik.. ;)

Nina said...

sufia tetap comeila...geram tengk die..

hajarus said...

ok la k.mimi... pandai Syaura gunting... comey jer... besar t leh buka saloon ni... hehehe...

CY3.5 said...

takde la teruk mana nyah.. dah repair nampak macam tak berlaku apa2 je.. hehehe..

Ana said...

alaa sufia..sama jek comel cam dulu auntie tengok..pendek sikit jek rambut depan tue..kakak saja nk bagi peringatan kt ummi sebab sufia dah rimas rambut depan panjang sgt kann..hehehe..

Zuhaini said...

hehe.. sian sufia.. x pa la.. nasib baik ummi reti potong.. haha :)

ar.nie said...

Ok jer tue Sufia, comel jerr... Takper, xlama lagi, panjang balek laa rambut tue... :)

SHaHaQiLiF said...

sufia takde rambut ke..sufia terlebih rambut ke...sufia tetap cute!!!vote for sufia!! ye ye!!

Siti @ nurie said...

dah mcm rambut mia lak....siti mmg "tebas" rambut depan dia..rimas tgok rmbut masuk mata dia...

Nur said...

mimi, kalu org tanya u ckplaa inilah trend zaman skrg..hehehe..

tp akak tgk x delaa sadis sgt..

Nanak said...

meh sini sayang ooii..

.:chEyaNtie:. said...

meh meh tolong gunting rambut ammar yang kerinting2 tu hihihi

pastu turn aunt yan pulak ek..rimas dah ni hehehehe

::Umi Sufira:: said...

Auntie Ely--> Owh buleh aje...cakap aje nak apa pesen nanti saya buatkan...further booking sila berhubung dgn ummi saya ye...

love,
Syaura:P

Zety--> Kering darah aku dibuatnya beb!Nasib tak masuk mata..

Intan--> Huwa...sila tunggu 10tahun lagi!

Sha--> Itulah nasib baik tak gondol sgt...

Nina--> Maacih..kata sufia

lelosani said...

Pandaiii kakak.. hehehe.. tp bahaya laa ek... Alhamdulillah tader pepe yg berlaku..

::Umi Sufira:: said...

Hajar--> Saloon saloon juga..tapi mau saftey first..hihi..;P

CY--> Cumanya dia pendek amat yer!;P

Ana--> Hahaha..sblom umi perasan dia dah potong dulu...:)

Zuhaini--> Kalu umi yang potong takle pendek gitu...

Aru--> Nak tunggu panjang tu jelah....

::Umi Sufira:: said...

K.aja--> Nak vote utk apa?;P

Siti--> Oh yeah?rambut mia pendek gitu eh?;P

K.Nur--> Trend zaman sekarang? ni kira mengikut trend la ni eh!~

Nanak--> amikla auntie oii..:)


Cheyantie--> Buleh2..nanti ummi bagi quotation..kata syaura..:)

K.Laila--> bahaya K.laila! teruk syaura kena marah..haih!

Mummy Dasy said...

ok ah tu x teruk sgt.. tp nasib baik xde yg serius terjadi

::Umi Sufira:: said...

Itulah Mummy!Alhamdulillah:)