Entry Untuk Cik Ar.nie

Friday, June 5, 2009

Wahai Cik ar.nie yang manis lagi budiman...sudah2 alang2 aku tercakap yang toilet tempat kerja aku nih exclusive so saje nak tayang kesinambungan dari n3mu ini...
Sebenarnya tidaklah exclusive mana cumanya exclusive dari segi privacy yang mana kalau setakat bunyi2an ketika 'membuang' tuh takkan di dengari dari luar mahupun tidak ada orang pun yang berbual2 di luar toilet kerana...

Di kilang tempat saya bekerja nih toiletnya berpasang2an begini..sebelah Male sebelah Female....dan berhadapan dengan koridor..keseluruhan dua bangunan ada 4 pair toilet begini...dan tidak ada orang lepak2 depan koridor dan berbual di situ..hihi...

Dan pintunya ialah pintu kayu yang tebal lagi full dari atas ke bawah keseluruhan toilet...so tiada bunyi2an yang menembusi kecuali bunyi air di flush

Toiletnya agak luas dan ke dalam jauh dari pintu...sebab tu nak mandi pun buleh...kekeke..

Dan ini accessory yang di sediakan...
Hmm..bagi saya sudah cukup exclusive bagi sebuah kilang kot...usually bila crita pasal toilet kilang semua orang pikir ala2 toilet chokia ajer...bulehla toilet camni sanagt2 selesa bersih lagi wangi..don't u think so?

BTW, kami jarang2 berebut toilet..kan ke 10% je pekerja sini ialah perempuan..hihi

14 comments:

Umi Nawfal said...

uish.. cam toilet kt umah.. no wonder boleh mandi..!!!

Marisa said...

mak aih.... gambar toilet pulak.. lawak la hang ni

Nanak said...

wah,sgt selesa..my ofis ada 2 public toilet..5 private..memandangkan staff perempuan adalah 5org shj so, kami sorang satu toilet..hehee

Siti @ nurie said...

takde orag perasan ke amik gmbr toilet ni mimi?..he he he..kitaorgnyer toilet dlm opis..lglah best....dan pastinyer, semuanyer pompuan yg guna...w.pun kecik, tapi oklah dr segi kebershn, sbb...kitaorg yg cuci sndiri...

Fara said...

Hahaha...gambar toilet. Sib baik mmg exclusive dan cantik lagi besar gitu. Opis ku ada 1 je toilet kecik lak tu. sib baik yg guna nya 2 org sbb toilet dlm opis. Ye la akaun dept kan spesel skit...???

rizza said...

patut le best... toilet cantik.. lebih cantik dari rumah sewa aku ni tau....

Sayang.Ibu said...

uihhh nyahhh... macam nih punya toilet, tido pun nyaman nih..kahkahkahhhh...

~ As ~ said...

kalah toilet rumah aku..

ar.nie said...

Wahai Cik Mimi yang jelitawan,
Siap ader n3 spesel tue. Kandou mak nyah! ekekeke.

Wahhh, macam toilet hotel beb! No wonder laa buleh mandi manda kat situ. Sugguh special!

p/s : Lambat aku prasan n3 nie, sbb baru jer online. EL ari nie, Humaira xsihat. :(

CT said...

wah, entry on toilet...canteknya toilet ofis mimi...mmg mcm ar.nie kata, macam toilet hotel...:)

tgh tunggu entry on divider tu...mana ni mimi???? eheheheh x saba nak tgk ni

::Umi Sufira:: said...

Umi Nawfal--> aah macam toilet kat umah:)

Marisa-->;P

Nanak--> Oh makai! toilet sorang satu..perhhh..jeles2:P

Siti--> Owh toilet yang tu jarang2 digunakan...;P

Fara--> Owh kerja baru akaun departmen eh?!;)

K.Rizza--> Best jugakla...siap buleh mandi;P

Intan--> Cheh! melampaula tu tido kat toilet..tapi kalu toilet lelaki depa curik2 smoking..

As--> Ye ke As?:P

Aru--> Takdelah sampai macam toilet hotel...kekeke...tapi kalu setakat mandi tuh mesih selesa la..macam toilet perhentian tollah!:)

CT--> Mimi pon dok tunggu itu apek cepat pasang..tak sabar nak tengok camne rupanya nih!:P

lelosani said...

wowwww!!!!!!!!!! exclusivenyeee...
my company?? huhuhu... beza langit n bumi kottt... sbb 80% pekerja pompuan... n ramai jugk pompuan yg tak reti nk jaga kebersihan.. huhuhu.. sadiss

salzahari said...

hahha...entry psl toilet. sungguh menarik dan bersih toilet mimie! mmg exclusive dan privacy

::Umi Sufira:: said...

K.Laila--> Komain banyaknya tanda seruan tuh!kekeke..mimi leh bayangkan..mesti toilet company akak macam toilet company lama mimi:P

Sal--> OKlah untuk toilet sebuah kilang:P