Takat Itu Aje...

Friday, September 4, 2009

Pejam Celik Pejam Celik dah hampir setengah bulan berpuasa kan...sekejap je masa berlalu rasanya...

Aku memang ingin membuat pemerhatian kursus terhadap berat badan sendiri semasa berpuasa nih...sebelum posa harituh sudah timbang.....sudah catat dalam buku siap2 berat sekian sekian....takut sendiri main ngelat buat2 lupa gitu...

So dah hampir setengah bulan ni pi timbang lagi....
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
Ala...baru turun satu kg...kuikuikui..ke kena happy? Alhamdulillah dah turun 1kg..lalalala...:P

16 comments:

ar.nie said...

Oklah, even 1 kilo.

Aku nie, kalau timbang sebelum buka, kemain turun berat. Tup2 bila dah buka, balek2 ke berat asal. AKu pon pelik camne puasa last year buleh turun sampai 4 kilo. Haih... :P

lia said...

dok risau kalau la nih turun, lps Ramadhan mampu kah lemak yg ilang tu kekal ilang @ kembali smula ha3...

♥Hernee Nazir♥ said...

syabas bete..hehehe

~ As ~ said...

1kg ok apa utk setengah bulan...

Zety Zin said...

aku naik sekilo. hahahahaha.

Fara said...

ok ler tu...i ni? tak mau naik jugak. makan banyak..tapi...?

Sayang.Ibu said...

ok laa tu turun,ku x berganjak!!!

Mummy Dasy said...

alhamdulillah.... dari kami yg x berganjak jarum ni

yaya said...

turun sekilo tu dah best la jugak... kalau makin naik macam mano nak belasah makanan waktu raya....

Nur said...

beratku naikkkkkkk...tp for preggy woman, relevankah?;)

even 1kg turun pun da kira best tau mimi..

Nanak said...

dulu berazam nak turunkan berat tp skng ni redha sajalah..akan naik sahaja..takpelah..

necchan said...

ku pon tak berganjak..kdg2 naik..huhu..apakah? :(

Mommy Lyna said...

biar turun sikit2 tp istiqomah

wa kakakaka

::Umi Sufira:: said...

Aru--> Last year sampai 4kg ko turun ru?banyak tu..:)..akupun ntah2 sama je macam ko tak..lepas buka patah balik berat asal..kekeke...

Lia--> Tips nya senang je..jangan makan banyak2 masa hari raya..:P mampukah?:P

Hernee--> 1kg tu tak kemana...:P

As--> Setengah bulan 1kg, sebulan 2kg..lepas raya naik 3kg!;P

Zety--> Sungguhkah?

Fara--> Sungguhku cemburu!:P

Intan--> OK gak tak berganjak..dari naik!:P

::Umi Sufira:: said...

Mummy Dasy--> Alhamdulillah..:)

Yaya--> Betul3x..kira ni spare untuk menten berat lepas raya nantilah yer...:)

Kak Nur--> Akak tuh exceptional case!:)

Nanak--> Dah kawin hati senang!:) Beart naik pun tak kisah..hehe..

Oja--> Hihihi..takpe ja..ko dah kecik dah tu...:)

Mommy Lyna--> Tang istiqamah tu yang FAIL!wakakaka...:P

Nurhayati said...

ok la kan atleast turun gak walaupun 1kg.. yati ni tak berani nak timbang takut keciwa huhuhuh