Menu Semalam

Monday, September 7, 2009

Macam dah lama tak tayang hasil air tangan gue!:P Layan gambar ajelah..Inilah yang kami muntahkedarah semalam...Camne ek? Makan dua orang sampai lepas terawikh habis licin tau semua....

Menu dah macam menu hari raya...Inilah menu pagi raya di kampung hubby....Kasik canlah kat orang tuh dia kempunan nanti tak dapat makan di pagi raya sebab tahun ni raya pertama di Kulai..kampung bondaku.... Kalau menu pagi raya di Johor, aku pun tak termasak..banyak sangat..ngee...:P


Nasi empet


Ayam Masak Merah Berkacang


Daging Sweet Sour


Keledek Goreng

Sambal Kicap pencecah keledek goreng

Last sekali..buah tembikai...

12 comments:

mamaDhea said...

beb,
terkejut aku masuk sini.. ingatkan salah blog tadi sebab header sudah tukar.. :D

pastu, lagi terkejut aku tgk juadah ko berbuka semlm.. pandai giler ko masak semua tu.. :D klu aku, err, menu last tu je kot gheti.. kahkahkah!

Fid said...

mmg u presentation bagus ya ahdik>>ke camera bagus>>>kahkahkaha
nih

bagi resepi semua..terutama daging sweetsour tu
kg hubby u kt mana?

♥Hernee Nazir♥ said...

wow sodap..

bru prasan..blog title dh tukar..signature juga..

Umi Nawfal said...

huh! nyesal terjah sini... terliur ahkak cik mimi oi!!!

Mummy Dasy said...

huhuhu bikin lapo jek ah....

Zuhaini said...

sodapnya...

eh, da tukar signature! ;)

Sayang.Ibu said...

umakaiiiii... meleleh air liur mak

~Yu.Es~ said...

Sha--> Usahla ko terkejut..memang blog aku yang berniat nak tukar url tapi tak jadi...ler nyah..aku belasah je masak tu pun....asal buleh telan Okeh!

K.Fid--> Ahkak! Kampung hubby Sg. besar selangor...presentation bagus kah?kekeke..OK InsyaAllah esok lusa ahdik tempel resipi ye ahkak!

Hernee--> Nak tukar URL jugak!!tapi tak menjadi huwaa!!

Umi Nawfal--> Ahkak terliur gak ke..Balik nih masaklah ahkak!

Mummy Dasy--> Kan memang tengah lapar..posa kan?

Zuhaini--> Ihik signature mestilah sejajar ngan profile name..

Intan--> Ala nyah menu ko lagi malatops!mak kat sini dok telan air liur..:P

Siti @ nurie said...

wah,,,baguih ni..ptg ni leh wat buke posa ni..tapi cm nak wat lontong lak...sdpa ek...

~Yu.Es~ said...

Siti--> Lontong pun sedap..makan ngan kuah lodeh ngan sambal telur..adoi kecur!

PadNani~~{@ said...

lazatnye blog nih! kira pra raya la ni kan:)

Sufia dah sihat kak?get well soon ye..cian dia!

~Yu.Es~ said...

Nani--> kekeke..blog pun lazat yer...Thanks Nani! Laa ni masih suam2 lagi badannya...