Chocolate Cake On Malam Syawal

Thursday, September 17, 2009


Setiap kali menjelang malam raya memang menggamit kenangan indah buat aku...n hubby ...Malam 1 Syawal hampir 6tahun yang lalu aku berperang sakit melahirkan Syaura di Hospital Kulai...waktu tuh masih muda belia yer....umur baru 22tahun...di saat orang lain sibuk bakar lemang masak ketupat, aku sedang sakit melahirkan...

So around 2:20pagi Syaura Syauqina selamat dilahirkan seberat 2.9kg...so oleh kerana lahir 1 Syawal dan sangat mudah diingati, tetiap tahun kompem birthday dia sambut dua kali...malam raya WAJIB ada sebiji kek untuknya....Tahun ni InsyaAllah homemade coklat cake ajerlah kakak yer...

Macam tak percaya Syawal kalini adalah Syawal ketujuh menyambutnya bersama Syaura...
Psstt...nak tau nama Syaura yang selain maksudnya "Cantik" itu...juga adalah bersempena gabungan Syawal dan Ramadhan...so jadilah Syaura...ngee...:P

Nota kaki: Semalam patah lagi satu gigi depannya...siannya raya2 giginya rongak!hehehe...

16 comments:

~ As ~ said...

wish awal² lah...
Happy Birtday Syaura cantik...

Ana said...

ooo..tue maksudnyaa syaura yekk..
pandai mimi carik nama..hehehe..

♥Hernee Nazir♥ said...

kreatif la mimi n hubby..

utk kakak syaura,
xpe raye gigi ngongak..jnji duit masyuk..hehehehe

umi nuha said...

epi besday in advanced syaura...bile amik gambar camtu, nampak sebijik muka yot fotostat

Umi Nawfal said...

Ler.. Kakak Syaura sambut besday tanpa gigi yek.. Happy Birthday kakak syaura!!

ar.nie said...

Alahai, dah besar dah anak dara ko mi. Mesti kalau jalan berdua, orang ingat adek nie. Ekeke...

Takpe kak Syaura, rongak tue belakang citer, yang penting kita enjoy raya (dan duit raya)... ;)

Nur said...

gigi rongak laa cantik..cute gitu..happy birthday!nk sket kek bley?

yati@ibuhanie said...

Kak Syaura lahir malam raya ker...wahhhh...meriah la raya masa tuh ek mimi...mak ayah dapat cucu baru...eheheh...

Happy Birthday Kakak Syaura...semoga jadi anak & kakak yang mithali yer...Aminnn...

Nanak said...

happy bornday syaura

~PakKaramu~ said...

Salam lailatul qadar

faisyura said...

happy birthday syaura! ;) stay sweet! bestnye ummi nk buatkan kek... yum yum..

lailasani said...

happy birthday syaura...
dapat sambut 2X tu.. behnyeee...

~Yu.Es~ said...

As--> Thanks auntie..makbullah doa auntie tu:)

Ana--> hihi...itulah maksudnya:)

Hernee--> Hihi..auntie penat saya kena ejek orang asyik tanya pasal gigi jer..:P

Wani--> Thanks auntie:)...ye ke auntie muka abi saya sebijik?kekeke...

Umi Nawfal--> memang takde gigi ponn..:P

~Yu.Es~ said...

Aru--> Tulah tu..pejam celik dah besar dah...hehehe..tak cunlah takde gigi..kekeke..

Kak Nur--> nak kek kena dtg umah...nanti umi buat lagi satu round:)

Kak Yatie--> Memang meriah..ramai banget datang beraya sambil tengok cucu baru esoknya:)

Nanak--> Thanks auntie:)

Baid--> Thanks auntie..:)

K.Laila--> Memang ngelat..tiap2 tahun sambut 2 kali..kekeke..:)

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

握壽司Stanley said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社