Pipi Macam Mentol

Monday, September 7, 2009

Auntie tachi..macam mentol tak pipi saya? Saya tengah demam ni kat rumah tapi ummi saya tinggalkan je saya kat nenek..ummi kata ummi dah takde annual leave lagi nak simpan buat cuti raya...Auntie tachi doakanlah saya cepat sembuh dan takde pape yang serius yer? Selamat Berpuasa...:)

24 comments:

Siti @ nurie said...

Insya Allah...moga cepat sembuh ye kak....

Fid said...

ho mak haaiii
ingat ka salah kawasan......

~ As ~ said...

bila masa aku follow Yu.ES ni???
lerr ni muka budak mcm anak mimi...
aku salah rumah keeeeeee????

~Yu.Es~ said...

Siti--> hihi..InsyaAllah...:)

K.Fid--> Apa yang salah kawasannya?:P

As--> Ada story di sebaliknya..tengoklah kalau aku ada mood aku cerita..

Mummy Dasy said...

alololo comelnye....geram tgk pipi... semoga cepat sembuh ye

~Yu.Es~ said...

Mummy Dasy--> Pipi ajer yang terkeluar dulu...thanks auntie yer..:)

Umi Nawfal said...

ler.. sufia demam? moga cepat sembuh ye, nnti nak raya.. hihihi.. geram lak tgk pipi tu..

Fid said...

mimi comey
sila cerita sebab musabab...
ahdik pun kena meiwaku komento juga ka??
ahahahaaa

zZana said...

mentol tu kat maner suisnya kak? hehe

~Yu.Es~ said...

Umi Nawfal--> Thanks yer auntie...

Ahkak Fid--> 会社にね、一人いやな友達がいるよ!その人は毎日私のブログに来て、よく読んで、大体全部私のこと知ってる。私が知っていたよ!早い朝でも毎日読んでる。でも、毎日の会話で私のこと全然知らないふりして、良い演技を見せた。私は何何ですか?見たいなすごく嫌な感じになちゃった。読みたかったらどうぞ読んで下さい!でも、全然分からなかった顔で私に会話をして、やめて下さい!その人から逃げたい!!!

~Yu.Es~ said...

Zana--> Suis nya tak nampak tuh...:P

Fid said...

mimi comey
hidoi jinbutsu desu ano hito..

kat opis akak pun ada juga hak dok 'nozoku' gitu...
tapi mampos pi dia...hahh

Nurhayati said...

comelllllnyer

~Yu.Es~ said...

Kak Fid--> あの人の演技は一番頭にきた。。。もう我慢できなくてたまらい!!hmmphh...!今のところは我慢しかないな。。。

~Yu.Es~ said...

Nurhayati--> Alamak malu saya!:P

lia said...

pipi..... gebus sungguh...

Fid said...

mimi comey
jauhkan diri drpd dia...org gitu takleh wat kwn...baik u kwn ngan i
walapun i gemuk i pandai masak..pandai jahit senget..pandai pandai pandai

~Yu.Es~ said...

Lia--> Pipi tu yang mahal..:P

K.Fid--> U memang tau..semua pun u terror!hihi...nak jauhkan pun pagi2 lagi dah menyengih..haih..:P

Sayang.Ibu said...

Yu.Es... :)
dah berjaya nyah ko tuko url ko ek?
nyusahkan org jer kan beb? sian ko..
btw..semoga sufiya cepat sembuh..geram tengok pipi dia..rasa nak chubit je..;p

♥Hernee Nazir♥ said...

mmg cam mentol..hehehe

~Yu.Es~ said...

Intan--> Mana ada berjaya nyah..kan ke sama tuh kawaii-wakaii lagi..profile name je tukar...

Herne--> keh keh keh..:P

Azure said...

abaikan aje orang itu, mimi...sampai hang pulak kena bersusah payah nk tukar url bagai

eh, bila masa aku bole faham tulisan jopun nih?...kehkehkeh

~Yu.Es~ said...

Azure--> Kahkahkah...ntah2 ko memang semulajadi paham bahasa jepun kot!kekeke...:)

Ana said...

alaaa..tomeinyaa sufia..
geram kann tgk budak2 kecik gini pakai tudung gitu..rasa nk gigit2 jek..hehehe