Kalau Terlalu Sibuk....

Wednesday, September 2, 2009

...dan hanya ada masa yang tersangat minimum untuk membaca blog kawan2, blog yang macammana yang berada di BLOG LIST anda yang anda akan pilih untuk dibaca? hihi...

I just noticed that I have 136 blogs in my blog list, sebuleh2nya cuba backlink all Aishiteiiru Kawaii Sufira followers dalam blog ini...tapi kalau dah bz macam sekarang ni dan ambil masa cuma 5minit untuk update blog dan beberapa minit untuk terjah blog kawan, saya akan pilih blog di dalam blog list seperti criteria di bawah..

1) Menyatakan anniversary, pegnancy atau happy birthday dan yang sewaktu dengannya..(Mesti nak tinggal wish di comment box:P)
2) Menyatakan berita kematian atau berita sedih
3) Blog yang meletakkan title dan content menarik banget untuk saya terjah...last but not least
4) Blog pilihan hati yang rasa mesti nak kena baca juga..:P

That's all...Tapi nak tinggal komen tu ikut dan la...exceptional to number 1);P..kalau dah bz sgt macam harini nak tinggal komen pun tak dan..:P

12 comments:

CY3.5 said...

ada sesetengah follower, tekan gambar dia, takde plak URL blog dia.. how to backlink? heeee..

btw, kalau mak bz banget, bantai baca apa yg ada kat Google Reader saja..

Ina Hashim said...

tulah..akak pon x sempat2 nak bloghopping skrg ni

Sayang.Ibu said...

tulah nyahhhh... b banget yer...ptt laaa x singgah blog aku... sobsobbb..

Fara said...

i pun bz sangat...tapi time rehat tu curi2 la kan...skg kan x kuar gi makan. hihihihi.....

Siti @ nurie said...

samalah mimi...smpai tak smpt nak tinggalkan jejak...ish...boring tul...byk keje lak bulan2 pose ni....

♥Hernee Nazir♥ said...

for me, blog Mimi "MUST READ" blog..hehehe

::Umi Sufira:: said...

Cik Yan--> Betullah CY..takleh nak back link balik kan!Harap mereka tinggalkan jejak ajelah..:P

K.Ina--> Samalah kita..haih...

Intan--> Aku singgah..blog mu termasuk dalam blog mesti baca..ngee...cuma tak dan tinggal jejak nyah..:P

Fara--> Frankly speaking, akak time rehat pun tak rehat nak kejar waktu supaya buleh balik on time..tupun masih 620 sampai umah...haih...

Siti--> Ntah kenapa yek..dugaan bulan puasa agaknya...makin posa makin bertimbun kerja...

Hernee--> Alamak Hernee...terharunya..blog hernee pun sama cuma sempat tak sempat nak tinggal jejak:P tahnks yer:)

Nurhayati said...

tak semua blog yang baca i tinggalkan komen.. kalau ada2 kalau takde, baca je..hihi

::Umi Sufira:: said...

Nurhayati--> Samalah kita..depends of entry tu kan..:)

salzahari said...

oohh,sibuk ye....sal ada email ke email Mimie. check tau!

lailasani said...

sila berkunjung ke blok dgn keyword TANAMAN utk projek tanaman akak... kekekke... sgt laaa tidak berjaya...

::Umi Sufira:: said...

K.Laila--> kan ku jenguk..kalu sempat ku tinggal jejak!:)