Rumah Kami Nan Indah!

Tuesday, September 15, 2009





Indah tak indah tak? Credit to Mr Hubby nan rajin memasang pelita since malam ke 16..gigih tau 3 hari sekali beli diesel....ngee..:)

14 comments:

Nur said...

cantiknya!!!rajin betul..maklumlaa rumah baru hehehe..

necchan said...

syahdunye menengok pelita2 itu..tp mmg ada feel lah. tu yg mr yot gigih pasang lampu eh mi.. :p

~ As ~ said...

bila laki aku dah pasang pelita gak, aku pun nak tayang...kehkehkeh

zailamohamad said...

cantik..cantik..best kan..baru semangat nak raya;)

~Yu.Es~ said...

Kak Nur--> Tahun lepas rumah lama pun si dia bersemangat jugak...:)memang dia suka pasang pelita kot..ngee..:P

Oja--> memamng feel habis.tapi nak kena monitor sufia atas beberapa percubaan memegang api nya..:P

As--> Sila tayang yer:)

Zaila--> kekeke..semangat berkobar2 tuh!:P

Siti @ nurie said...

bestnyer....penat siti pujuk hubby soh pasang pelita, dia tetap kata tunggu umah sndiri...boringlah...mcmlah dpt umah sndiri nanti, tiap2 hari pasang pelita w.pun buka raya...nyampah tau...

Me_Bee N Kids said...

Rajin betul si yot tu ...anak akak plak sibuk dok suruh pasang lampu kelip2 kat keliling rumah mcm jiran ..
Hari2 cakap " Bile rumah kite nak raya mama..? nak raya jugak mcm rumah X tu ? cantik rumah die .."
Sian derang tapi apepe pun kena refer ngan big boss jg :p

hajarus said...

cantik la k.mimi... hajar kat rumah xde pun pasang pelita cumer pasang lampu kelip2 jer... tp Hajar ngan Hubby ade tolong pasangkan pelita kat sekeliling rumah ayah hajar... best sangat biler tengok pelita penuh sekeliling rumah ayah... cantik....

Marisa said...

rajinnya dia pasang pelita.... bersinar-sinar dah rumah ha....

ar.nie said...

Kitorang berhasrat (hasrat jerr tue, lom beli lagi) pasang lampu kelip2 ajer laa. Takut Hakim main pelita waktu kitoang takde umah. :D

lin said...

salam :), selamat hari raya maaf zahir batin..ikhlas dr sya sekeluarga (lin,zairee,qaisara)

Sayang.Ibu said...

makin berseri-serilah umah ko nyahhhh... bestnya...

♥Hernee Nazir♥ said...

wah bestnye..kami xdpt la nk gntung plite..

~Yu.Es~ said...

Siti--> Hikhik..yakpe nanti pindah umah sendiri pulun pasang pelita yer:)

Mamaliena--> Lampu kelip2 pun lawa juga...pastikan dapat approval dari big boss kay!:)

Hajar--> Kalau pasang peluta kat umah kat kampung lagi marveles feeling dia kan..:)

Marisa--> Bersinar berkerlipan gitu:P

Aru--> Betul tuh! Sufia pon nak kena pantau selalu..sibuk nak pegang apinya...

Lin--> Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin juga yer buat lin sekeluarga;)

Intan--> Ngee..:P

Hernee--> Takpe..buleh pasang kat kampung nanti:)