Ini Gambar Candid!

Wednesday, September 30, 2009

Chet! Tengoklah apa adik ipar baru kami sudah buat...dia sudah tangkap curi itu gambar kami berjujuran air mata ketika sesi meminta maaf di pagi Syawal...Punya syahdu sampai tak sedar bila BIL ambil gambar candid ini...Rrr..BTW nampak ke air mata yang kat pipi tuh?ngee...:P



juga nak share gambar birthday girl di malam raya bersama homemade chocolate cake uminya tuh..:)

7 comments:

ar.nie said...

Mimi, adek ko yang pakai tudung oren (ke coklat?) tue, dari tepi, sebijik iras rupa ko la mi. Seb baik ternampak ko pegang Sufia kat belakang. Hihi.

yaya said...

bukan senang wo nak capture moment airmata berjuraian di pagi raya, baguslah adik ipar u. tangkas!

~Yu.Es~ said...

Aru--> Ye ke? kekeke...dah satu acuan tuh ru..:)

Yaya--> Memang tangkas lagi tepat..kitaorang pun tak prasan bila masa dia amik..tau tau dah dalam camera..kekeke..

izzahazfar said...

kak...bukan nak komen pasal air mata..tp jeles nengok akak yg kurus tp ada anak 2..huhuhu

Fara said...

ku nampak ada atuk je tgh landing kt sofa blkg tu (gambar last) hihihihi....

~Yu.Es~ said...

Izzah--> kekeke...anda tidak buleh menilai dari gambar...:P

Fara--> Owh ingatkan orang tak prasan tadi..dahla tak pakai baju tu..kekeke...

Mummy Dasy said...

sejarah tu....... nampak airmata berjujuran :)