Open Back For Private Blog!

Tuesday, February 24, 2009

Salam kawan2 semua,

Esok saya akan private kan blog ini untuk satu entry private yang agak feveret...*wink*.
Entry ini telah di open pada beberapa hari yang lalu tapi ada yang telah ketinggalan untuk membacanya membuatkan saya open kembali untuk invited readers..
Kepada sesiapa yang telah meninggalkan email address sila mampir ke blog ini esok dan check email anda yer...
Buat yang masih belum meninggalkan email add anda masih buleh meninggalkan email address anda di ruangan komentar....
Syarat kelayakan anda mestilah wanita dan sudah berkahwin *wink* again...ngee..
(bukan apa malu nak tayang kat lelaki dan yang masih bujang no..sila jgn terasa hati..:P)

Tengoklah kalu rajin saya buat satu lagi private entry..keh keh keh..

OK, jangan lupa mampir esok!
With love,
Umi Sufira

15 comments:

rozliana said...

hi..i;m ur silent reader..mcm best jer entry tu..nk baca gak..this is my email add: adzareena@gmail.com

Tq:)

Siti @ nurie said...

mimi...siti org pertama...he he he,,..nuriezam_040806@yahoo.com...emmm ngn member siti yerk...noorhaiyatie.mohdjamal@my.flextronics.com

Fid said...

dont poget me
crafidah at gmail dot com

aFkaR'z said...

sweetdarling79@yahoo.co.uk

http://sweetdarling79.com/

Adwindaa said...

me nak gak...

dindaa81@gmail.com

tq.

::Umi Sufira:: said...

Rozliana--> Thanks sudi jenguk baca post saya ek:)

Siti--> Dah pernah tinggalkan takyah tinggalkanlagi..ngee..tapi take note utk add Kak Yatie..thanks ek!

K.Fid--> You're invited

Afkar'z--> You're invited as well!

Adwindaa--> Dah invite awak dah..;)

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

aku?

::Umi Sufira:: said...

As--> Kan udah buleh akses tuh ke blog aku...=D

Azure said...

err..adakah saya ketinggalan???

Shais said...

sha_is@yahoo.com...mimi jangan lupakan dakuuuu.

lelosani said...

sy ketinggalan.... lame tok online.. huhuhuuh

::Umi Sufira:: said...

Azure--> Yer anda ketinggalan..sila tinggalkan email add yer unutuk spesel delivery:)

Shais--> check ur email:)

Ms. Lelo--> Check ur email as well..

Zanna_MamaBatrice said...

salam ziarah
baru jenguk2 blog u nie...
interesting jer bunyinya...
kalu sudi, sila ler jemput zana yerk
zana.nordin82@yahoo.com

Azure said...

olloooh..takmo ar ketinggalan..nak jugak

sila hantar ke alamat berikut : o.semut@gmail.com

::Umi Sufira:: said...

Zana, Azure--> sila check email:)