AWARDS~

Thursday, February 12, 2009

Dapat Awards ini dari Nurul Dhia..Thanks dear atas tanda ingatan...=D

Sejurus itu aku ingin memanjangkan Awards ini kepada, kawan2 di bawah yang rajin menjengah di blog aku dan rajin meninggalkan jejak memeriahkan lagi blog aku yang tak seberapa ini....
Penerima anugerahnya ialah;~
1) Mummy Hnh
2) Mamaliena
3) Kak Yani
4) Sayangibu
5) Capt
6) Zufa
7) Cik Yan
8) Zety Zin
9) Mrs. Noba
10) Ms Lola
11) Hernee
12) Siti @ Nurie
13) CT
14) Mamadhea
15) Mummy Dasy
16) Mamaadib
17) Dan my blog reader/ followers. Yng senyap sunyi tuh, mehla tinggal2kan jejak yer~
P/S: Ada lagi 2 hutang TAG n Awards..harap bersabar yer tukang TAG..hihihi...
P/S/S: N3 ini dibuat semasa tunggu hubby sblom balik kerja. Maaf yer tak sempat nak list kan suma my blogger friends~But it's really meant for all of yer~:)

11 comments:

.:Hernee Nazir:. said...

Mimi tq ye! really appreciate it..

sayangibu said...

mimi...thank u very much ya...

Mrs Noba said...

thank you :)

Opie said...

name kite takde pon :(

::Umi Sufira:: said...

Hernee, Sayangibu, Mrs. Noba--> You're welkam

Opie--> Opie masuk nombor 17 la~buleh? Tak dan nak list suma smalam..buat entry sblom balik kerja pkl 630:P

Mummy HnH@arnie said...

Mimi,
arigatouuuuuuuuuuuu! :D

DASY world said...

Mimi, TQ really appreciate it.

Yan said...

thank you.. kembang kuncup idung mak yg tak mancung ni.. kah kah kah..

::Umi Sufira:: said...

Aru, Mummy Dasy, CY--> Kasihmu di terima ahaks!

mamaDhea said...

thanks, laling.. nanti mak tepek eh.. ;)

::Umi Sufira:: said...

Orait Laling~=D