Blogku Dibuka Kembali!

Saturday, February 21, 2009

Okeh cukuplah di privatekan selama 24hrs..kini blogku dibuka kembali untuk tatapan umum..ngee...
Blog ini telah di privatekan selama 24hrs untuk satu entry yang buleh dikatakan agak panas sehingga ada yang kembang kempis membacanya..kehkehkeh..(anda tau siapa anda)...ada yang tergelak2 sendiri sambil membelek jari...(anda juga tau siapa anda...):P...ada juga yag membaca sambil kemerahan muka..(siapakah itu..)

Sayangnya ada yang masih tidak sempat membacanya walaupon telah meninggalkan email add di ruangan komentar entry ini..iaitu Kak Yani, Padnani dan Sal...

Aku jugak merasakan Lelosani aka K.Laila mungkin ingin mebacanya kerana telah membuat permintaan di entry ini, oleh itu aku memutuskan akan re-publish entry itu dlm private mode pada minggu hadapan pada tarikh yang akan di beritahu..K.laila sekiranya membaca entry ini, sila tinggalkan email address yer...

Sesiapa yg telah ter miss dan ingin membacanya masih buleh meninggalkn email add anda di ruangan komentar...pada yg telah membaca trima kasih byk kay!

10 comments:

PadNani~~{@ said...

kak mimi=(

emm..lately ni nani bz ckit. x sempat nak bukak blog..n termiss baca private entry tu..

sudila invite me by dis mail ye..
zaqyna_nani@yahoo.com

tq

Ana said...

sama laa..ana pun bz baget lately nie..apa entry tue..nk baca gakk..ruginyaa ter'miss'..
email=annasaliza@yahoo.com

rizza said...

nak la baca gak..
email wannfariza[at]yahoo[dot]com

tq

::Umi Sufira:: said...

Nani--> InsyaAllah next week open lg skali..nanti check email OK...

Ana--> Noted...next week rajin2 check email yer..:)

Rizza--> Sis, noted!

Opie said...

adakah saya tertinggal sesuatu...??

opie5662@gmail.com

::Umi Sufira:: said...

Opie, iyer sudah tertinggal...nanti kalu mimi open private jgn lupa tengok email yer~

Opie said...

ok ...tq

mirah said...

mimi, nak baca gak.. nmirah@yahoo.com

ibu addin dan nasa said...

laaa...tak sempat nak letak email aritu...jika ada lagi hantolah ye.

addinnasa@gmail.com

::Umi Sufira:: said...

Mirah, Kak N--> Noted!;)