Syaura-chan's Graduation Day!

Monday, November 16, 2009

Alhamdulillah, Syaura-chan's Graduation Day telah selamat berlangsung di Grand Ball Room, The Zone Hotel Regency, JB. Yang menariknya inilah pertama kali umi and abiy menyaksikan Syaura membuat persembahan di atas pentas....Wow! Not bad juga...Udahla Syaura di barisan hadapan...Walaupon muka Syaura nampak nervous tapi apa yang dipraktikkan tuh berjaya dipersembahkan...

Seawal 8pagi kami dah hantar dia ke ballroom tuh untuk reheasal...so umi tak dapatlah nak menyiapkan baju kakak kat sana kan..semua teacher yang pakaikan...tulah sampai senget benget jer tudung tuh...Papepun terima kasih pada semua guru2 yang bertungkus lumus pada harituh...Pukul 2 petang baru ummi, abiy dan adik sufia menyusul ke hotel untuk menyaksikan majlis penyampaian sijil....Alhamdulillah 2 tahun Syaura di Tadika tuh..macam2 ilmu yang telah Syaura timba....so layan gambar yang sempat kami ambil....




Tersukan usaha tahun depan ye nak! Semoga Umi, abiy berpeluang attend Graduation Day Syaura di peringkat lebih tinggi InsyaAllah...:)

13 comments:

izzahazfar said...

sufia pandai posing la..comei sungguh!

YatieJay said...

Tadika syaura kat mana?

JaNnAh said...

amboi.. grand sungguh graduation kakak syaura..

Mummy Harith Hannah said...

Congrats kak Sayura! ;)

Me_Bee N Kids said...

wahh ..buat kat hotel , grand betul konvonye ..
Anyway , tahniah shaura !!!

CT said...

congrats syaura...ayunye pakai baju purple tu

zZana said...

kak mimi, gamnbar yg second tu syaura dah ala-ala student PhD je,,

Sayang.Ibu said...

wahwahhhh...da grad dahhhh kakak syaura..congratsss... semoga terus sukses di masa akan datang.. cewahhhh aku bg komen mcm komen dalam report card... :P

~Umi.Sufira~ said...

Izzah--> Thanks auntie:)

Kak Yatie--> Tadi.ka Daru.l Ilm.u kat Bandar Putra..:)

Jannah--> Itulah first time attend..tak sangka pihak sekolah buat grand camni sekali..:P

Aru--> Thanks auntie!:)

Intan--> Thanks auntie! Ko memang tau...dah namanya cekgu!ekeke..

Kak Liena--> Thanks auntie:)

CT--> Bajunya lawa...tapi tudungnya jahit tangkap muat ajer..;(

Zana--> Hehe..harap2 sampailah ke Phd belajar nya nanti InsyaAllah;)

m-i-o said...

oi nyah! dah besor anakmu ittew ya :P

"apakah perasaan makcik terhadap pencapaian anak makcik setakat ini?"

"makcik berasa vangga dan bersyukur ke hadrat Allah. makcik memang dah target dia jadi angkasawan wanita pertama yang sampai ke bulan"

kehkehkeh! mak dah siapkan skrip utk hang jawab kat reporter dalam masa 15 tahun dari sekarang :P

~Umi.Sufira~ said...

MIO--> Mak gelak besar baca komen ko ni nyah!!!kahkahkah...Makcik??? Adoi terasa tuanya di saat itu dengan panggilan makcik..

BTW, tak payahla anak mak tuh jadik angkasawan...tak sanggup umi dia nih nak berjauhan..ahahaha...

Ana said...

ye laaa..grand sungguh graduationnya..siap buat kt hotel lagi tue..best..syaura pun bergaya dah macam anak dara dahh..shomelll..

~Umi.Sufira~ said...

Ana--> hahaha..itulah...parents pon seronok dpt makn2 free kt hotel..:P