'27' setelah sekian lama...

Thursday, November 12, 2009

Yer seperti yang aku telah war warkan di FB, aku ingin meninggalkan kenangan di sini juga...bahawasanya setelah sekian lama seluar ini terperuk di dalam almari akhirnya aku telah berjaya memakainya semula!!!Yeay!!Iaitu seluar bersaiz '27'..hihihi...


Gambar masih panas lagi..

Berat? Ntah tak tau..dah lama tak timbang...Yang pasti seluar ini sudah buleh masuk dan buleh dipakai....Aku pun taktau macammana buleh muat semula...tapi mungkin kerana...

1) Aktiviti jogging yang masih diteruskan setiap weekend
2) Skip lunch
3) Pengambilan supplement...ngee..:)
4) Penat kerja
5) Penat mengemas rumah:P

Papepun of course la happy..taktaula brapa lama pun buleh tahan muat pakai seluar ni kan...hihi.... Sementara muat ni lehla pakai ulang2..;)

13 comments:

Siti @ nurie said...

wah...tahniah!!!!,,kalau siti, siti prefer reason yg ke lima...tgok umah mimi je, siti dah dpt byangkan cmnerlah kalau siti yg uruskan umah tu...mau seminggu turun 5 kilo!! :p

♥Hernee Nazir♥ said...

alamak trcbr dngr ni..suar hernee dh byk hlai xmuat ni..rase nk joging cam mimi la..hehehe

ape pn truskn usaha tu..

Sayang.Ibu said...

wahahahaa....congrats beb,bestnya ek bile dah leh sarung blk... mak jeles nih...hahahhahaaa

Mummy Harith Hannah said...

Jeles! Jeles! Jeles!

Confirm berat ko bawah 50 nie mi!

Aku sokong semua reason2 tue! :D

~ As ~ said...

hebat ah...
klau pakai skinny2 jeans ni kompom cam anak dara...

lia said...

i jeles u ha3....

kena jd kan mimi idola ni ;p

fiza said...

Syabas bette ^_^..saya sangat jelous.

Hanna said...

owh!sy pun jeles gak..pape pun,congrat!..hehe..

yOrTs said...

ha, yelah. sebenarnya seluar tu sejak kena banjir sejak 2006 tak dipakai langsung sampai ke pagi tadi. seluar tu yang kembang kena rendam air masa banjir. jgn tertipu. tgk tag seluar tu pun dah renyuk. wakakakakaka

~Umi.Sufira~ said...

Siti--> ekekeke...eh kalau gitu mehla duduk sini..buleh kurus dibuatnya ekekeke...

Hernee--> Jom jom jogging...yang penting pasang niat utk kesihatan:)

Intan--> ALa nyah ko tak payah jeles2...kat umah ko tuh ada taman rekreasi lawa...ko gi jelah jogging..:)

Aru--> hihihi...reason nombor 3 tuh ko lah pemangkinnnya...:)

As--> Skinny jeans je yang nampak macam anak dara...tapi tuannya idak..ahahhaa...

~Umi.Sufira~ said...

Lia--> Takyah jeles2 Lia...ramai lagi yang sesuai nak dijadikan idola deknon oi..mimi nipon ntah sampai bila bertahan..ekekek..

Fiza--> ehehe...:)

Hanna--> Thanks! Selamat berkenalan:)

Yorts--> Wahai Cik abang..kalau seluar ini kembang, mesti dari dulu lepas kena banjir lagi dah buleh pakai...I tought makin banyak kali basuh makin kecut..ahahhaa...satu lagi, simpan sajelah kejelesan mu itu melihat istrimu ini berjaya menurunkan berat badan okeh..ahahhaa...

lailasani said...

omedetouuuuuuuu...jeles akak!!!

~Umi.Sufira~ said...

K.Laila--> Takyah jeles2...meh gi jogging..:)