Pulang Seorang

Friday, November 20, 2009

Owh hari ini aku akan pulang dari kerja berseorangan...selalunya mesti si dia datang menjemput...:D...err rasa janggal juga sebenarnya...firstly dah lama tak drive, secondly, tak pernah pergi pasar malam secara solo..(harini kan hari cuti memasak sebab ada pasar malam..)..thirdly, aku akan menonton Nur Kasih berseorangan...ah ah ah...tak suka....:(

Tapi nak buat macammana, hubby ada company annual dinner malam ni...Kalau company I kerja ni, siap buleh bawak spouse (berbayarla tapi..)...Bagaimanapun ku relakan juga...Harap2 dapatlah bawak balik hadiah cabutan bertuah...Dengarnya salah satu hadiah ialah TV plasma 42 inci....Bawaklah balik satu ye yang!

*Angan2 mode*..kalaulah dapat TV 42 inci tuh...TV kat living hall letak kat family hall...TV kat family hall letak kat master bed room!TV baru letak kat living room...Owh heaven!kahkahkah..angan2 tak sudah...

Err..kalau tak dapat bawak balik Tv bawak balik blender pon jadilah yang....;P (ada ke hadiah blender?) kekeke... At least berbaloilah jugak I balik sensorang ni...:)

8 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

same la kte mimi tngok mur kasih sorg2 mlm ni..hubby keje mlm..

hrp2 btuah hubby mimi mlm ni..

~ As ~ said...

aku pun sorang2..sob sob...dah 3 hari..T_T
last 2 years pnya anual dinner laki ku dpt peti sejuk...wahahaha...

Sayang.Ibu said...

waaa nyahhh...bestnya hadiah cabutan bertuah laki ko. kalo kat skolah aku punye dinner kan, balik2 hamper..grand prize pun hamper... kahkahkahhhh

yati@ibuhanie said...

mimi...akak pon ngk Nur Kasih sorang2 jugak mlm ni...dan mlm ni xdapek nak g pasar malam coz xlarat nak dukung si kecik tu..ehhehe...

kalo company akak dulu pon annual dinner boleh bwk pasangan masing2...company diorang ni utk org company je ekk..ishh..ishh...tapi xpe laa..dengar cite pon ade macam2 hadiah..at least dpt wat balik satu pon jadi laa...ehehehe...

lailasani said...

kitorang bakal ada annual dinner gak nanti... tp mmg sorang je yg buleh pegi sbb rasa tak sampai ati nk tinggal damia rumah bbsitter tp makpaknye gi mkn sedap2. hehehe..
tahun lepas cik abe pegi.. tahun ni maybe akak lak pegi.. tak janken pong lagi... (hehehe... gurau je)

Zety Zin said...

beb, sila kutip tag di blog aku :)

Ana said...

ana pun baru nk layan Nur Kasih kul 7.30pm tue..huhu..org lain dah jauh ke mana dah tgk cita tue..kita baru nk layan ekk mimi..hehehe

~Umi.Sufira~ said...

Hernee--> Malangnya hubby kukurang bertuah di malam itu..dapat cokelat ajer..;P

As--> Takpe2..suamimu pergi berjuang tuh...:)

Intan--> Har har har..alah kalau hadiah grand pon cabut2 tak dapat tak guna gaks..;P

Kak Yatie--> Itulah tu kak! Company dia sesama dia je eh takleh bawak orang luar...By the way, abang akak bertuah tak malam tuh?:p

Kak Laila--> Alahai...tak syoklah pulak tak buleh pegi dua2 orang yer...takpe kak berkorban demi anak...:)

Zety--> InsyaAllah..akanku usahakan TAG itu:) Thanks yer...

Ana--> Hahaha..takpe2 Ana...cerita tuh tak bosan pon layan banyak kali....OK gak dia ada buat ulangan kan..:)