Hadiah Dapat PhD in breastfeeding...

Sunday, November 29, 2009

....tentunya dari hubby yang kononnya begitu menghargai penat lelah sang istri bersusah payah selama 2 thn...hahaha....

terasa dihargai jugaklah...It's nothing much actually tapi niat menghargai itu sungguh berkesan di hati...emo pulak mak ni yer...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Inilah hadiahnya....

One set of MAC make-up....walaupon mak tau blusher tuh walau setahun pon tak tentu habis..hehehe...

Thanks to Intan for the directory:)

13 comments:

Sayang.Ibu said...

Vavavaaaa... satu set lagi tuuuu... berbaloi-baloiiii.... listip kaler apa ko beli beb???

~Umi.Sufira~ said...

Intan, ingat nak ketuk sikit...abistuh promoter itu sgt pandai berkata2..terketuk banyak pulaks..hahaha...weih kena belajar ngan ko camne nak pakai blusher beb..kalau tak sampai kesudah la tak habis jawabnya..;P lipstic apa nanti aku cek...

nieda said...

wah tahniah, bukan senang nak berjaya dalam breasfeeding ni..

~Umi.Sufira~ said...

Nieda--> Itulah..happy gak dapat make up free..hihihi...;P thanx eh!:)

lailasani said...

woww... syoknyeeeee!!!!
mie, try2 jerk pakai blusher tu... lame2 sure pandai n pro.... hehehe...

Bonda Izzah said...

boh aje kat pipi kak...hehehhe...nampak merah jdlah...huhuhuuh

lia said...

wahhh best2 dapat hadiah sbb bf...

semestinyer xakan dapat hadiah makeup la sbb mesti xabis 7keturunan keh3... lia xpandai pakai makeup ;p

Zuhaini said...

alhamdulillah.. tahniah ya!!! :D

♥Hernee Nazir♥ said...

bestnye dpt make up set mac lg tu..hehehe..tahniah mimi..klau ade rzki hernee nk ikut cra mimi..

~Umi.Sufira~ said...

Kak Laila--> Itulah nanti nak gak try tenyeh2..tengok camne..hehehe...

Izzah--> Siyes? kekeke..karang macam badut saper nak jawab:P

Lia--> Samalah kita...habis2 pon lipstik ngan bedak jer...;P

Zuhaini--> Thanks yer:)

Hernee--> Mimi doakan ada rezeki untuk Hernee dan berjaya capai target kay!:)

JaNnAh said...

wahh.. sgt best dpt hadiah sbb bf.. huwaahhh.. aku yg tak mungkin dpt phd dlm bf.. btw, congrats mi!!

~Umi.Sufira~ said...

Jannah--> Eh belum cuba belum tahu tau..tapi alhamdulillah seronok sgt.....jannah cuba utk next baby eh!:)

Marisa said...

bila make up-make up muka ni.. boleh release tension tau!